X
incendiu ISU

VIDEO. Actualizare | Pompierii au reușit să stingă incendiul care a distrus 300 de mp dintr-o casă

Actualizare ora 21.30. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la tabloul de distribuție a energiei electrice, neprotejat fata de materialele combustibile din jur, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Actualizare ora 19. Pompierii au reușit să stingă incendiul care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

Pentru stingerea acestuia a fost nevoie de intervenția pompierilor cu patru autospeciale cu apă și spumă.  Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire, transmit reprezentanții ISU Sib

Video Novatv/foto ISU Sibiu

Știre inițială. Acoperișul unei case care găzduiește un magazin alimentar de pe strada I. G. Duca, din zona centrală a Mediașului, a luat foc luni în jurul orei 15,30, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

incendiu ISU 2

Pompierii se luptă încă cu incendiul care se manifesta numai la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 30 de mp. Din fericire nimeni nu este rănit. Salvatorii intervin cu două autospeciale cu apa și spumă.

WhatsApp Image 2018-04-30 at 15.59.24

 

incendiu ISU 3

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact