X
toaletare spatiu verde iarba taiata desinsectie

Din 3 mai începe campania împotriva țânțarilor și căpușelor

Administrația locală a anunțat astăzi că din 3 mai  firma contractată pentru efectuarea primei etape de dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor își va începe activitatea. ”În perioada 3-5 mai se va interveni în parcurile și zonele verzi din Sibiu care aparțin domeniului public, inclusiv zona Pădurii Dumbrava. Se vor utiliza substanțe cu spectru larg, care să combată aceste insecte. Conform caietului de sarcini, substanțele insecticide utilizate trebuie să fie avizate în România, oferta tehnică urmând să includă și avizul Ministerului Sănătății – Institutul de Sănătate publică pentru a atesta conformitatea”, anunță Primăria Sibiu într-un comunicat de presă.

În teren se va lucra cu patru echipe, care vor împrăștia noaptea și dimineața devreme substanțele active. Următoarea etapă de dezinsecție împotriva țânțarilor va avea loc în perioada iunie-iulie, apoi în septembrie – octombrie. Împotriva căpușelor se va mai acționa la începutul lunii august.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact