Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

IGPR: Peste o sută de şoferi, prinşi cu viteze între 180 km/h şi 229 km/h

IGPR: Peste o sută de şoferi, prinşi cu viteze între 180 km/h şi 229 km/h

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, săptămâna trecută, peste 100 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 229 km/h, pe autostrada A1. Toate persoanele au fost amendate, totodată fiindu-le reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

În perioada 23 aprilie – 1 mai, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și pentru siguranța traficului rutier.

Astfel, pe autostrada A1, 56 de șoferi au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 180 km/h şi 229 km/h.

De asemenea, pe autostrada A2, aparatele radar au înregistrat 3 conducători auto care se deplasau cu viteze de 188 km/h, 191 km/h și 199 km/h.

Tot în această perioadă, pe autostrada A3, polițiștii au depistat 43 de șoferi care au depășit limita legală de viteză, deplasându-se cu viteze cuprinse între 181 km/h și 213 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 24 aprilie, la ora 15.06, la kilometrul 73 al Autostrăzii A1, când polițiștii au depistat un bărbat, de 25 de ani, din localitatea Bujoreni, județul Vâlcea, care conducea cu viteza de 229 km/h.

Toți conducătorii auto depistați au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Denisa Vuica

Acum 5 ani

Nu inteleg de ce se pedepsesc oamenii care isi permit sa isi cumpere masini scumpe si performante! Avem masini de sute de mii de euro si platim miliarde impozite! Ia m-ai lasatine-ti cu sanctiunile si facetiv-a treaba!
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

tu esti mamica lui ionutz vl?
Raspunde

C

Acum 5 ani

Denisa Vuica, daca nu intelegi inseamna ca ai o problema, cel mai probabil de natura celebrala. Tie tie se pare normal sa 'zbori' cu viteza aia pe drum?Doamne fereste sa intre unul la viteza aia in tine ca .. nimic nu mai ramane dupa tine. Si Rutiera.. laso in pace ,ca uite articolul iti sta drept dovada ca isi fac treaba. Si inainte sa mai lasi comentarii ..asa, de plictiseala, invata sa scrii corect.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus