X
pod toparcea

Contract de peste 21 de milioane de lei, pentru un nou drum județean în vestul județului

Autoritățile județene au lansat procedura de atribuire a unui contract de proiectare și modernizare a 15 km de drum județean.

DJ106 T, drumul care leagă Ocna Sibiului de Topârcea și de intersecția cu DJ 106 G Ludoș, va fi modernizat în următorii ani din fonduri alocate de Guvernul României prin Programul național de dezvoltare locală (PNDL). Consiliul Județean Sibiu a lansat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare, termenul de depunere a ofertelor din partea firmelor interesate fiind stabilit pentru ziua de 14 mai. “Valoarea estimată a contractului de proiectare și execuție este de 21.164.334 lei fără TVA. Durata de finalizare a lucrărilor este de două luni pentru proiectare și 22 de luni pentru execuție, investiția trebuind realizată până la sfârșitul anului 2020. Lucrările includ și reabilitarea podului peste Valea Rîura, km 8 + 607, situat în localitatea Topârcea“, se arată într-un comunicat al CJ Sibiu.

Sursa foto: CJ Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact