Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Iohannis: Dragnea, prin felul în care a procedat în ultima vreme nu mai prezintă pentru mine un partener de discuţie

Iohannis: Dragnea, prin felul în care a procedat în ultima vreme nu mai prezintă pentru mine un partener de discuţie

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că nu va avea discuții cu PSD și Guvernul decât strict instituționale. ”Noi nu ne întâlnim fiindcă suntem prieteni sau fiindcă ne simpatizăm, noi ne întâlnim atunci când discuţiile instituţionale trebuie să aibă loc. Nu putem să nu conducem România. Nu putem să nu vorbim fiindcă avem divergenţe politice”, a declarat preşedintele, citat de News.ro.

El a explicat că pentru oameni de stat este absolut necesar să aibă puterea să treacă peste anumite animozităţi politice, peste neînţelegeri politice. ”Asta nu înseamnă că trebuie să cădem în extrem cealaltă. Discuţiile care vor avea loc între mine şi guvern sau între mine şi reprezentanţi ai Parlamentului vor fi discuţii instituţionale. Alte discuţii informale sau de armonizare nu vor mai exista. PSD, mai concret Dragnea prin felul în care a procedat în ultima vreme nu mai prezintă pentru mine un partener de discuţie altfel decât strict instituţional”, a subliniat Klaus Iohannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

lol

Acum 5 ani

Ioi dom presedinte, v-ati scos! Noi insa cum sa facem sa scapam de taranul de pe camp, el are o nevasta, nevasta un copil....etc?...si mai ales de ineptiile maretului taran flausat?
Raspunde

Liviu

Acum 5 ani

Pai niciu nu ai ce discuta cu un infractor domnule Iohannis.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicolae

Acum 5 ani

Niciodată nu v ați înțeles cu el!Este tot o declarație propagandistică!Tot PSD are puterea și banii și sunteți invidios!
Raspunde

rammstein

Acum 5 ani

nici pentru mine !!!!..
Raspunde

SO ROS

Acum 5 ani

LOL - cum sa facem sa ne scapam de tine manjitule ?? :)
Raspunde

SO ROS

Acum 5 ani

...de la Dragnea nu sare nimic - Carabulea ar fi fost o partitura buna - auziti sibienii ??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus