Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

A doua victorie din Play-Off pentru CSU Sibiu. Meciurile se mută la Craiova

A doua victorie din Play-Off pentru CSU Sibiu. Meciurile se mută la Craiova

BC CSU Sibiu reușește o nouă victorie în seria din Play-Off cu SCM U Craiova, scor 82-75. Echipa lui Dan Fleșeriu este acum la o victorie de semifinalele Ligii Naționale de Baschet.

Partida a început în forță, de ambele părți, iar după primele 10 minute tabela indica 23-24. Sfertul secund a fost la dispoziția echipei sibiene, oaspeții nereușind să continue cu aceeași intensitate, astfel că BC CSU Sibiu intra la vestiare cu un avantaj de 10 puncte. În următoarea repriză echipele au marcat asemănător, dar SCM U Craiova nu a mai reușit să reducă din handicapul sfertului al doilea. Partida s-a încheiat la 7 puncte diferență în favoarea vulturilor, care au acum șansa de a tranșa seria din trei meciuri, dacă înving marți, în deplasare.

„Avem 2-0, scorul perfect, fără să fi avut un meci ușor, așa cum trebuia să ni-l facem încă din sfertul al doilea. Cred că puteam să avem 15 puncte la pauză. Am avut în ultimul minut și jumătate două aruncări deschise de 3, două contraatacuri ratate. Acelea ar fi fost zece puncte, dar măcar jumătate din ele dacă le aveam. Atunci a fost un punct critic și a mai urmat unul, când eram la opt puncte și în loc să ținem mingea până la finalul atacului, am încercat să înscriem repede pe contraatac. Dacă țineam mingea, în primul rând câștigam secunde și, în al doilea rând, ei nu aveau contraatacul. În loc de 36 de secunde câte erau, ar mai fi fost 10-12 secunde la o diferență de maxim 8 puncte. Ne-am făcut meciul greu. Bine că am reușit să facem ultima repunere și să obținem fault la un aruncător bun de libere al nostru și cu liberele acelea am și câștigat. Îi felicit pe băieți că au luptat, în condițiile în care evident, există oboseală. Au luptat cu o atitudine pe care nu am văzut-o în ultimele meciuri și îi duceam dorul. Asta e echipa pe care mi-o doresc și asta e echipa pe care vreau să o văd și de acum încolo. Îi felicit și sper ca de acum încolo să ne fie mai ușor să ne mobilizăm la fiecare meci”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Monyea Pratt 21p, Marcel Davis 18p, Lawrence Kinnard 16p, Radu Paliciuc 10p, Chris Cooper 6p, Mirel Dragoste 6p, Tyler Laser 3p, Bogdan Popescu 1p, Jordan Williams 1p.

Următorul meci se va disputa la Craiova, marți, 8 mai, de la ora 18:00, iar dacă va mai fi nevoie, meciul al 4-lea ar urma să se dispute joi, 10 mai.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus