Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

FC Hermannstadt are meci greu astăzi, acasă. Pelici: Avem nevoie de această victorie!

FC Hermannstadt are meci greu astăzi, acasă. Pelici: Avem nevoie de această victorie!

FC Hermannstadt joacă astăzi pe stadionul municipal din Sibiu cu FC Argeș, într-un meci contând pentru etapa a 33-a a Ligii 2.

FC Hermannstadt ocupă locul al doilea în clasamentul Ligii 2, cu 77 de puncte, cu trei mai puţine decât liderul, Dunărea Călăraşi, şi 12 peste ocupanta locului 3, Chindia Târgovişte. FC Argeş se situează pe locul 4, cu 57 de puncte.

„Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din serie, care are în lot jucători cu multă experienţă şi este condusă de pe margine de unul dintre cei mai buni antrenori din Liga 2. Argeşul a avut o serie foarte bună, legând mai multe victorii, serie întreruptă de eşecul de acum o săptămână, cu CS Mioveni, pe teren propriu. Chiar şi în acest meci însă argeşenii au făcut un joc bun. Sper să exploatăm avantajul terenului propriu. Avem nevoie de această victorie pentru a face încă un pas spre îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1”, a declarat Pelici.

În această partidă Pelici nu îl va putea folosi pe căpitanul Răzvan Dâlbea, care este accidentat. În rest tot lotul e valid.

Meciul este programat de la ora 13:00.  Casele de bilete se vor deschide de la ora 11.00. Prețul unui bilet este 10 lei/persoană. Copiii beneficiază de intrarea gratuită.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus