Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Echipa de baschet de la o școală sibiană a luat locul I la Gimnaziadă

Echipa de baschet de la o școală sibiană a luat locul I la Gimnaziadă

Sportivii Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Sibiu s-au clasat pe locul I la etapa zonală la baschet gimnaziu băieți, a competiției Gimnaziada. 

Competiția s-a desfășurat în perioada 4-6 mai, în municipiul Sebeș, județul Alba, iar câștigătorii locului I, respectiv elevii de la Iorga, s-au calificat în finala competiției.

„Felicitări elevilor şi doamnei profesoare Spânu Elena Camelia care au obţinut acest rezultat. Mult succes și să veniți cu titlul de campioni naționali!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu.
Rezultatele obţinute de elevii sportivi sibieni:

Şcoala Gimazială „N.Iorga" Sibiu - Colegiul Reformat Harghita 59 - 45;

Şcoala Gimazială „N.Iorga" Sibiu - Liceul Teoretic "I. Pascu " Braşov 72 - 40;

Finala competiţiei s-a disputat între Şcoala Gimazială „N.Iorga" şi Şcoala Gimazială  „G.Coşbuc" din Tg. Mureş, sibienii câștigând partida la o diferență de 32 de puncte. Scorul final a fost de 79 - 47.

Lotul câştigător:

Căpăţână Bogdan, Muntean Alin, Tonch Cerbu Cristian, Ciulavu Alexandru, Popa Radu, Vasiu Vlad, Popescu Ştefan, Fărtatu Mihai, Mosora Dragoş, Oprean Radu.

Finala competiţiei Naţionale „Gimnaziada" se va desfăşura la Centrul Olimpic şi Sportiv Român în baza de pregătire de la Izvorani, în perioada 24 - 27 mai 2018.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus