Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Meteo: Vremea rămâne foarte caldă, dar apar și ploile

Meteo: Vremea rămâne foarte caldă, dar apar și ploile

Meteorologii anunţă o săptămână capricioasă, în care vor fi ploi de vară în fiecare zi, cu intensificări ale vântului. Vremea se va menţine însă caldă, cu temperaturi de până la 28 de grade Celsius.

„Ne aşteaptă o săptămână cu o vreme instabilă. Cam toată săptămâna, în fiecare după-amiază, aşteptăm ploi de vară, ploi scurte, intensificări ale vântului, posibil şi grindină şi vijelii în anumite zone. Pe zi, luni, ploile vor fi frecvente în partea de sud-vest a ţării, în Oltenia, Banat, vestul Munteniei, apoi marţi vor fi ploi prin regiunile estice, sud-estice, pe la munte. Miercuri în sudul, centrul şi estul ţării”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Huştiu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologului, vremea se va menţine caldă, cu temperaturi maxime de până la 28 de grade Celsius.

„În fiecare zi aşteptăm aceste ploi de vară, episoade scurte, apoi iese soarele. Temperaturile la nivelul ţării, în toate aceste zile, vor fi cuprinse între 20 şi 28 de grade”, a mai explicat reprezentantul ANM.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus