Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Zbor nou de pe Aeroportul Sibiu. Cursă direct spre Tel Aviv

Zbor nou de pe Aeroportul Sibiu. Cursă direct spre Tel Aviv

Wizz Air lansează o nouă rută de la Sibiu spre Tel Aviv cu două frecvențe săptămânale, marțea și sâmbăta. Orașul situat pe coasta Israelului va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internațional Sibiu. Pasagerii WIZZ care doresc să descopere această destinație populară de vacanță își pot rezerva deja biletele pe wizzair.com de la 129 RON.

Tel Aviv este al doilea cel mai mare oraș al Israelului, capitala culturală și comercială a țării. Numit de New York Times "Cea mai cool metropolă mediteraneeană", Tel Aviv, "orașul care nu doarme niciodată" este celebru pentru viața de noapte, bucătăria, cultura și deschiderea de care dă dovadă. Înconjurat pe o parte de țărmul mediteraneean și de întinderi lungi de plaje nisipoase, iar pe de altă parte de turnuri de sticlă care găzduiesc diversele companii, Tel Aviv pare să aibă totul, de la muzee proeminente și  mare și plajă, până la cartiere pline de farmec, restaurante fine sau evenimente culturale.

”Suntem încântați să adăugăm astăzi o nouă destinație de vacanță rețelei low-cost Wizz Air din Sibiu, Tel Aviv.  Începând cu 14 iulie, pasagerii noștri pot descoperi patrimoniul fascinant al Tel Aviv-ului și plajele însorite, cu prețuri începând de la 129 RON. WIZZ caută întotdeauna să satisfacă cel mai bine nevoile clienților noștri, de aceea oferim acum o conexiune directă cu Tel Aviv de pe șase aeroporturi din România. Urmărim să extindem rețeaua noastră din ce în ce mai mare din Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave la baza locală și să oferim alte cinci noi rute interesante, bineînțeles, la cel mai mic tarif posibil pentru pasageri. Echipajul nostru dedicat așteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul flotei noastre tinere!", spune Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar).

„În mod oficial putem afirma că Aeroportul Internațional Sibiu extinde orizonturile de călătorie și în afara spațiului european, conectând două orașe cu un puternic fond turistic. Avem convingerea că destinația Tel Aviv anunțată de partenerul nostru, compania aeriană Wizz Air va reprezenta o opțiune viabilă de călătorie pentru pasagerii noștri, fiind o metropolă ce cu ușurință concurează cu oricare alt oraș din Europa.” (Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu)

Primul zbor de la Sibiu spre Tel Aviv este programat pentru 14 iulie.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Laviniu Casoltan

Acum 5 ani

La 100 de ani de la unirea suflarii neamului romanesc, a inimilor care bat impreuna pentru Romania, poporul sfant si traditiile milenare, trebuie sa nu incurajam firmele straine, sioniste si sorosiste. Ungurii ne vor Ardealul sfant care e de mii de ani pamant romanesc. Sa incurajam companiile romanesti: Dacos, Cotofana, MatDan si sa ne iubim roman cu roman frate si sora!
Raspunde

Robert

Acum 5 ani

Oare sa fie mai multi pasageri pentru tel aviv decit erau pt milano??? Ca altfel nu inteleg de ce ai renuntat la cursa spre milano!!! Oare cer prea mult cerind ca cineva de la wizz sa raapunda acestui mesaj???
Raspunde

Mihai Sima

Acum 5 ani

Nu stiu de ce au anulat cursa de Milano dar de doua ori am zburat acolo si de fiecare data la intoarcere avionul a fost plin de cocalari (si sunt dragut cand ii numesc asa). Sincer imi era mie rusine de stewardese pentru modul in care se comportau oamenii aia cu ele. Si nu erau doi, trei erau foarte multi. Am zburat si la Dortmund, Memmingen si Madrid din Sibiu dar nu mi-a fost dat sa vad asemenea specimene.
Raspunde

foamea

Acum 5 ani

Cursa spre Milano avea la prima vedere un grad mare de ocupare. Preturile erau insa mici, deci nerentabil pentru Wizz. Pentru Tel Aviv se obtin subventii consistente de la statul israelian si nu inseamna neaparat ca ruta e mai profitabila decat spre Milano.
Raspunde

Opensky

Acum 5 ani

ROMA Se pare ca era prea rentabila cursa spre Milano (anume Malpensa! aeroport nenorocit, prea departe de orasul). Totusi am o intrebare pentru Wizzair: nu ar fi mai mult rentabila o cursa spre ROMA, orasul in centru Italiei, destinatia extraordinara si pentru turisti si pentru cei multi romani care muncesc in regiunile din apropiere? Roma, fratilor, Roma... Lipsa de un zbor - zic UN zbor - spre Italia de la Sibiu este o mare rusine pentru conducerea aeroportului.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gregorian Girofaru

Acum 5 ani

Incet incet, aeroportul sibian ajunge pe locul 1 la numarul de zboruri, destinatii si pasageri. Aeroportul din Sibiu este mult mai frecventat si elegant decat cele din Faurei, Radauti si Teius. Poate doar aeroportul din Frankfurt sa fie la acelasi nivel.
Raspunde

Baba fodor si fuego

Acum 5 ani

Vin stapanii in burg
Raspunde

unu

Acum 5 ani

vin marii investitori in orasul nostru! Vin clienti pt clinicile private, vin pt pamanturi, imobiliare etc Sa va pregatiti dragi sibieni de o explozie a preturilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus