X
pauca alamor slimnic

Au fost demarate procedurile de modernizare a 35 de km de drum județean

Autoritățile județene au lansat procedura de atribuire publică pentru achiziția publică a serviciilor de proiectare și asistență tehnică în vederea modernizării unui drum județean.

Drumul județean vizat de actuala procedură de achiziție publică este DJ 107B, cel care leagă Păuca de Slimnic, via Alămor și Mândra. Drumul are o lungime de 35,1 km, iar valoarea contractului de proiectare și asistență tehnică pe perioadă execuției lucrărilor este estimată la 2,26 milioane de lei, fără TVA.
Firmele interesate de contract au termen de depunere a ofertelor ziua de 16 mai. Potrivit caietului de sarcini, proiectarea trebuie executată în termen de două luni de la semnarea contractului.

“Această investiție se realizează în baza finanțării obținute de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Național de Dezvoltare Locală, valoarea totală a contractului de finanțare fiind de 95.545.543 lei cu TVA. Execuția lucrărilor, prevăzute a se desfășura pe o perioadă de 20 luni, trebuie finalizată până la sfârșitul anului 2020, conform contractului“, informează reprezentanții CJ Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact