Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cinci descinderi în această dimineață la Sibiu

Cinci descinderi în această dimineață la Sibiu

Poliţiştii anunță că efectuează în această dimineață 23 de percheziţii în judeţele Alba, Bihor, Sibiu şi în municipiul Bucureşti.

Cinci astfel de descinderi au loc în Sibiu la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste un milion de lei, prin evaziune fiscală.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Alba, activităţile se desfăşoară la locuinţele a 12 persoane bănuite de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală şi la sediile societăţilor comerciale administrate de acestea.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2012 - 2013, cei în cauză ar fi creat un mecanism financiar prin care ar fi înregistrat în contabilitatea societăţilor administrate cheltuieli nereale, în baza unor documente contabile fictive, emise de către mai multe firme cu comportament tip fantomă.

Agenţii economici vizaţi ar fi oferit, în principal, servicii de construcţii imobiliare, potrivit sursei citate.

Poliţiştii vor pune în executare 12 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La acţiune, poliţiştii din Alba sunt sprijiniţi de poliţişti din Bihor, Sibiu şi Bucureşti.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Nico Leta

Acum 5 ani

oare o fost si la Sculierul Ilie ??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus