Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Furnizarea cu apă în Sibiu și alte 10 localități, afectată în weekend din cauza unor lucrări

Furnizarea cu apă în Sibiu și alte 10 localități, afectată în weekend din cauza unor lucrări

”Apă Canal” SA Sibiu anunță că în zilele de sâmbără, 12 mai și duminică, 13 mai 2018, va avea loc o amplă lucrare de deviere a conductei de transport apă potabilă DN 600, pe tronsonul cuprins între râul Cibin și intersecția străzilor Zăvoi cu Asachi. Lucrarea va fi executată de firma ”Terra Building” SRL în cadrul proiectului vizând modernizarea străzii Zăvoi, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu Având în vedere complexitatea lucrării, ”Apă Canal” SA Sibiu va executa o serie de închideri de rețea precum și manevre de alimentare a zonelor afectate din alte rețele în vederea reducerii la minim a disconfortului creat abonaților săi. Operațiunile vor începe sâmbătă dimineața, la orele 04,00, urmând a fi încheiate în aceași zi, la orele 24,00. În ziua de duminică, magistrala și rețelele afectate vor fi puse sub presiune, reluându-se treptat furnizarea la parametrii normali. Sâmbătă și duminică dimineața, vor avea loc scăderi considerabile ale presiunii până la întreruperea totală a furnizării, funcție de consumul din retea, pentru abonații din: Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviatotrilor ( partial ),Șoseaua Alba Iulia ( între str. Turda și str. Salzburg ), precum și din localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni. La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Abonații sunt rugați să-ți asigure rezervele necesare de apă potabilă. La dispoziția consumatorilor, ”Apă Canal” SA Sibiu va pune trei autospeciale cu apă menajeră care se vor deplasa în zonele afectate, în funcție de solicitările primite la Dispecerat. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispeceratul ”Apă Canal” SA Sibiu, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus