Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Încep lucrări de reparații în Piața Unirii și pe străzile Cibinului și Râului. Închidere de trafic pe șoseaua Alba Iulia în 19 mai (C.P.)

Încep lucrări de reparații în Piața Unirii și pe străzile Cibinului și Râului. Închidere de trafic pe șoseaua Alba Iulia în 19 mai (C.P.)

Primăria Sibiu continuă lucrările de reparații pe arterele importante ale orașului:

Din noaptea zilei de joi, 10 mai, încep reparațiile în Piața Unirii, pe porțiunea dintre Calea Dumbrăvii ș Hotel Ramada. Lucrările se vor efectua fără închiderea traficului, atât ziua, cât și noaptea. În următoarele trei zile se va freza asfaltul vechi, iar dacă permit condițiile meteo, constructorul a planificat așternerea noului strat de asfalt în cursul zilei de duminică, 13 mai. Șoferii sunt rugați să ocolească zona Pieței Unirii pentru a evita eventuale blocaje.

De luni, 14 mai vor începe lucrările de reparații pe strada Cibinului, pe porțiunea dintre Piața Cibin și strada Târgu Fânului, precum și pe strada Râului, între strada Rusciorului și Piața Cibin. Constructorul va freza mai întâi stratul asfaltic, lucrările urmând să se desfășoare sub trafic.

În 19 mai, între orele 7 – 14, se închide traficul pe șoseaua Alba Iulia, pe porțiunea cuprinsă între Calea Turnișorului și strada Autogării. Această măsură este necesară pentru efectuarea unei cuplări în șoseaua Alba Iulia a canalizării de pe strada Grâului, o lucrare de modernizare efectuată de Primăria Sibiu. Traficul va fi deviat pe Calea Turnișorului și pe strada Autogării.

În data de 19 mai, după ora 14, circulația pe acest tronson ale șoselei Alba Iulia se va redeschide doar pe două dintre cele patru benzi ale străzii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Locatar

Acum 5 ani

Incepeti lucrarile odata pe stradutele de pe aleea fratii buzesti ca va ia mama dracu.
Raspunde

Mircea Macarei

Acum 5 ani

Se intervine si cu rost (Cibinului, Raului) si fara rost..... Dar pe Strada Gazelei care nu are asfalt, Charles Darwin - care a avut asfalt, cand interveniti???
Raspunde

Daniel

Acum 5 ani

Cine sa intervina? Turnul Sfatului? Ce va tot lamentati pe aici? Luati legatura cu primaria.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus