Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Distracție și timp liber. Topul restaurantelor și cafenelelor din Sibiu

Distracție și timp liber. Topul restaurantelor și cafenelelor din Sibiu

Hug the Mug este pe primul loc în topul preferințelor iubitorilor de cafea, arată un clasament lansat de revista Zile și Nopți. În același top, Benjamin Steakhouse și Max sunt cele mai căutate restaurante, iar în ceea ce privește pub-urile în care sibienii își petrec cel mai mult timp, Music și Oldies sunt fruntașe.

Revista Zile și Nopți a realizat un clasament al celor mai căutate locuri din Sibiu în care putem să ne relaxăm, să bem o cafea, să mâncăm ceva cu adevărat delicios sau pur și simplu să petrecem o noapte de distracție la final de săptămână. Fruntașe la toate categoriile sunt restaurantele și localurile din zona centrală a orașului.

Pe primele trei locuri în topul restaurantelor sibiene, se clasează Benjamin, Max și La Cuptor. La categoria cele mai frecventate puburi, fruntașe sunt Music, Oldies și Cotton, ultimele două fiind pe podium și la capitolul Top 10 Cluburi.

Iată clasamentele, așa cum au fost realizate de Zile și Nopți:

Top restaurante Sibiu

  1. Benjamin Steakhouse
  2. Max
  3. La cuptor
  4. Pardon Café & Restaurant
  5. Jacob Grillhouse
  6. Syndicat Gourmet
  7. Kulinarium
  8. Hermania
  9. New York – Restaurant American & Rock Café
  10. Jules – Bistro Restaurant
Puburi Sibiu
  1. Music Pub
  2. Oldies Pub – Live Music
  3. Cotton Pub
  4. St Andrews Scottish Pub
  5. Supporter Sports Pub & Grill
  6. Nod Pub
  7. Imperium Sibiu
  8. The Wolf
  9. Vintage Pub Sibiu
  10. The Box
Cluburi Sibiu
  1. Oldies Pub – Live Music
  2. Liquid the Club
  3. Cotton Pub by Night
  4. Vintage Pub Sibiu
  5. The Wolf
  6. Imperium Sibiu
  7. Troubadour
  8. The Box
  9. Faust Café und Disko
  10. Clubul Premier Sibiu
Cafenele Sibiu
  1. Hug the Mug – Coffee to go
  2. Nod Pub
  3. Starbucks Coffee
  4. Café Wien
  5. The Refresh
  6. Pardon Café
  7. Puro
  8. Atrium Classic Café
  9. Rennes Café
  10. Ted’s Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Georgiana Sorostinean

Acum 5 ani

Sufletul sibienilor il reprezinta micii lui nea Gigi din Obor si ciorba de burta! Restul sunt hipsterisme ale rezistentilor asexuali!
Raspunde

Omg

Acum 5 ani

Întreb din nou de ce ți se permit toate aceste elucubrații și jigniri pe care le aduci in fiecare postare sub zeci de nickuri ??? Unde sunt cei care ar trebui sa cenzureze??? Rămân la părerea va ești din redacție , scopul fiind acela de a crea polemici și trafic, ceea ce nu e deloc in regula ... TS , un răspuns ?
Raspunde

A

Acum 5 ani

La rubrica cluburi doar 2 se pot numi asa si amume oldies si cotton. Poate cu putine indulgente vintage. Restul sunt baruri.
Raspunde

Dorin

Acum 5 ani

Moderati sau cenzurati comentariile ? Ah, sunteti si voi in combinatie...
Raspunde

Fu

Acum 5 ani

Comentariile se moderează , cele care nu corespund nu se publica, adică se cenzurează !! Dacă ai vrut sa ieși in evidentă ai reușit.
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

puteti face si topul pub,restaurante,cafemnele etc unne se vinde praf alb!!!si ceaiuri de musetel pintru imagini halucinogene?ca stiti dvs si nu vreti sau nu va da voie...................
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

TS comentarii

Acum 5 ani

Apropo de comentarii, inteleg ca sibienii semidocți doresc cenzurarea comentariilor care nu sunt rezistente si de dreapta si care spun, cu ironie, adevarul despre ei. TS, Ne cerem scuze că nu putem fi toti fetițe si ipocriti. Ori lăsați toate comentariile, cu excepția înjurăturilor ori desfiintati rubrica de comentarii. Nu toti suntem la nivel de limax si mai spunem si adevăruri. Deci hotarati-va. Da, majoritatea sibienilor sunt la nivelul mititeilor si ciorbei de burtă mâncata in mizerie. Este adevarul probat.
Raspunde

Smdick

Acum 5 ani

Nu doar înjurând poți sa jignești pe cineva, faptul ca faci pe cineva semidoct la el acasă , fără un suport real,, tu fiind cel care ai venit cu tenișii rupți in Sibiu din satele sudiste in care încă se practica tâlharii la drumul mare așa cum vedem la televizor , denota maxima ipocrizie!!!Daca nu îți place , poți sa te întorci la tine acasă de unde sunt convins ca ai plecat de bine ce ți-a fost, referitor la mizerie, nu cred ca am văzut mizerie mai mare in toată Europa decât in sudul țării ... Dacă tot ești așa de vehement și convins ca ai dreptate , ieși in public și spune-ți părerea , nu ascuns in camera mizera in care stai cu chirie și de unde îți verși frustrările legate de sibieni . Eu cred ca ai rămas cu sechele post traumatice de la vreun sibian , dar exista tratament pt asta , nu aruncatul cu laturi pe forumuri reprezintă soluția , intelectualule de Teleorman care ești :)
Raspunde

Sudboys

Acum 5 ani

Ironia este apanajul inteligentei, domnule Dăncila:)))Pe tine nu te suspectam de niciuna :))) Marea problema a ta și a celor de teapa ta rămâne lipsa bunului simt și a celor 7 ani de acasă , nu te mai agita , nu vei fi niciodată acceptat ca și sibian , nu vei pătrunde in anumite cercuri , vei rămâne forever in grupul tău de mâncători de semințe galagiosi, care ies in oraș in teniși și trening și atârna ore întregi la o terasa câte 5 la un suc... Ce-ai mai rade și tu o ciorba de burta și câțiva mici, dar te plimbi pe centru apoi mergi acasă și îți mănânci ciorba de loboda primită de acasă săptămâna tecuta....
Raspunde

sibian100%

Acum 5 ani

Știi care este de fapt adevărul?Am la firma la care lucrez o majoritate olteneasca(ca de altfel in toate noile firme din Sibiu) care in fiecare duminică trag o fugă in târg să mănânce mici(mai ales că cel care are taraba este oltean).Ei sunt cei care fac praful din târg ca un imens miriapod si care cauta vestiții șlapi de plastic si diverse lucruri chinezesti la preț mic,așa cum s-au invățat din zona de unde au venit.Așa că cicul mic și capul in pământ.
Raspunde

calin

Acum 5 ani

Haios topul, dar ca orice top este ceva relativ, mai ales ca nu stim cum a fost realizat efectiv. La categoria restaurante se vede clar fitzoshenia ca primeaza (si coincide cu cei care au reclame in Zile si nopti). Daca este insa sa te iei dupa numarul de clienti topul ar fi cu totul altul Super Mamma , KFC si alte saormerii de genul. Cum spuneam, totul este relativ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus