X
giratoriu_unirii 2

Atenție! Piața Unirii se asfaltează duminică, 13 mai (CP)

Lucrările de reparații în Piața Unirii au avansat într-un ritm bun. Reamintim că duminică, 13 mai este programată așternerea noului strat de asfalt pe tronsonul dintre Calea Dumbrăvii și Hotel Ramada.

Lucrările se vor efectua  în condiții de trafic, cu instituirea unor devieri de pe banda pe care se lucrează. Șoferii sunt rugați să aleagă pe cât posibil rute ocolitoare pentru a evita aglomerarea sau blocajele în această zonă intens circulată.

În cazul în care va ploua, acțiunea va fi reprogramată.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Konig von Siebenburgen

  La Sibiu este atat de bine si nivelul de dezvoltare este atat de mare, incat ne permitem, din cele cateva zeci de milioane de euro excedent, sa asfaltam acolo unde carosabilul este aproape impecabil, dar unde ar trebui reabilitat cu adevarat (exemplu: Raului si Malului), peste cativa ani.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Bogdan

   @Konig…….
   Hai ca daca iti folosesti neuronul poti da scroll la stirile de acum doua zile sa vezi ca de saptamana viitoare se incepe frezarea asfaltului vechi si asternerea unului nou pe Raului si pe Malului.
   Hai, un minim efort!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Konig von Siebenburgen

    Intru cu extrem de mare scarba pe acest site, care musteste de prostia si fudulia sibienilor, daramite sa mai dau si scroll. Imi cer iertare ca am atentat la perfectiunea si divinitatea administratiei sibiene si la nivelul intelectual astronomic al majoritatii sibienilor, locuitori care isi iau pensia de la Nasa si Princeton. Promit ca de acum inainte voi fi un autosuficient care a calatorit cel mult la Paralia, imi iau bicicleta SH cu 1500 lei, imi las barbita sa fiu de dreapta, voi manca doar in Obor si voi astepta biletele si transportul moca sa merg la finala cupei. Deci voi fi un sibian 100%.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogdan

  Pai se vede de la o posta ca tu esti din alt material, nici prost si nici fudul. Sigur nu esti sibian, esti o persoana prea bine informata si prea cultivata in comparatie cu pleava.
  In plus nici nu generalizezi. Inca o dovada de rasa superioara.
  Dar te rog sa o mai zici odata pe aia cu asfaltul impecabil din Piata Unirii si cu asfaltarile inutile. Aia e chiar misto!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  John Doe

  Ia mai linisteste-te mai Bogdan, ca urla desteptaciunea in tine, ce mama naibii are asfaltul in Piata Unirii??? … Arata bine, f frumos Alba Iulia cu strat nou de asfalt, Milea, Pta Unirii etc. Dar cat de dobitoci sa fim sa nu vedem ca strazile astea erau ok … In Sibiu nu se face nimic constructiv, orasul se sufoca si baba se piaptana … Uniti frate D Cantemir cu Bieltz, sa vedeti efect in trafic, oricum circula sute de sibieni pe acolo disperati de trafic, si-si rup masinile … sa incerce sa uneasca cumva, Calea Cisnadiei cu Calea Dumbravii, oricum, si cu un pasaj, numai sa le uneasca, sa vedeti impact in trafic etc. Noi am facut pasaj la intrarea din Drumul Hotilor … Pe bune???:) Bine ca avem excedent bugetar si renovam fatade in Piata Mare ca vine Summit-ul, ca ne rezolva Summit-ul problemele in trafic si nu mai stam cate o ora pana ajungem acasa de la serviciu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact