Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Schimbare de strategie la Kaufland. În Sibiu vom intra în mall

Schimbare de strategie la Kaufland. În Sibiu vom intra în mall

Valer Hancaş, director corporate affairs şi comunicare Kaufland România susține că se va continua extinderea magazinelor, dar va exista și o echimbare de strategie, dând exemplul Sibiului.  ”Supravieţuirea în piaţă este adaptabilitatea. Noi am intrat şi în oraşe mici, sub 20.000 de locuitori, intrăm şi pe alte zone care nu erau de interes pentru noi anterior. Am deschis un magazin într-un complex de apartamente la Cluj, vom intra şi în mall la Sibiu. Acum câţiva ani norma era "go big or go home" acum este invers "go small or go home"”, a declarat Hancaș citat de zf.ro. El a dezvăluit și care este nivelul de salarizare în cadrul companiei: 2.800 de lei brut – salariul minim.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

reporter voluntar

Acum 5 ani

pentru noi, cei mai in varsta, carora inca nu ne-ati luat oficial dreptul la viata si la informatie, mult stimate si iubit reporter, puteti traduce in limba romana ce inseamna corporate affairs ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

psd

Acum 5 ani

poti trai si fara sa stii hodorog psd-ist
Raspunde

Cata

Acum 5 ani

Corporate affairs inseamna literalmente afaceri corporatiste.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus