X
alde

ALDE Sibiu: Informați-vă din mai multe surse!

Organizația locală ALDE le atrage atenția sibienilor să se documenteze din mai multe surse de informații, deoarece ”România este poligon de testare sau câmp tactic pentru marile puteri”. ”Reprezentanții ALDE Sibiu, îndrumă sibienii  la o informare corectă și atrag atenția asupra unui singur aspect sensibil adus în spațiul public de către opoziție că fiind   o măsură negativă a actualei guvernări, PSD-ALDE: majorarea salariilor, care este prezentată drept o decizie catastrofală având în vedere creșterea ratei inflației din luna precedentă. Rată inflației este determinată de mai multe aspecte și nu putem să luăm că referință acest indice, deoarece nu este relevant având în vedere că un an calendaristic are 12 luni. Drept urmare o majorare salarială este bine-venită și trebuie susținută cu programe economice sustenabile”, se arată într-un comunicat de presă remis de ALDE Sibiu.

Ei salută și decizia magistraților de a închide mai multe “dosare politice” fără a condamna inculpații,  ”dosare care au dus la scoaterea din joc a unor actori cu putere de decizie la nivel central instituțional, scandalul din jurul raportului GRECO și declarațiile contondente din partea președintelui țării și a liderilor din opoziție  referitor la acțiunile de politică externă ale Guvernului PSD-ALDE, vrem să tragem un semnal de alarmă prin care să atenționăm cetățenii  că nu trebuie să cadă victime manipulărilor create de către vocile celor din opoziție și dacă vor să aibă o părere corectă asupra deciziilor Guvernului României, aceștia trebuie să verifice o informație din mai multe surse”, se mai arată în comunicat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Revoltatul roman neaos

  Așa ceva, mai rar! Cel cu liceul de la alde alde, responsabil cu comunicarea, chiar îi ctrde prosti pe cetățeni! Cifrele oficiale ale ministerului de finanțe sunt credibile? Alea arată că statul consuma mai mult decât produse. Coșul propriu de cumpărături care arată că nu mai cumpăr cu 200 de lei ce cumpărăm acum 6 luni, se pune?adică nu se devalorizează banii, caz în care creșterile salariale sunt fix pix? Faptul că sunt închise dosare zise politice în care cei ce au furat din buzunarul cetățeanului sunt albiți, r ok ptr mine? Beneficiezi eu de autostrăzi și spitale, etc din banii aia furați? Sa apreciez că sa duce o politica externă sa ne scoată din UE și să ne arunce în mijlocul războiului arabo- israelian? Parca ne era frica de mase de refugiați de orice natura….să înțeleg că layrins3 și romano-catolică, sunt surse credibile????? Ceaisescu Nr ne spunea cum să gândim că agenturilor străine se joaca cu mintea noastră….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Sibianul

   Se pare ca cel cu liceul ALDE isi asuma public munca facuta, oare tu soricel mic (fara nume) cu patru clase (dupa scris) iti asumi ceva?

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ingrasamant cu motz

  De oriunde ne-am informa, tot un partid de 2 bani e asta care are ca sigla o spirala de stelute cu o musca cu aripi mari care se invarte in jurul ei. Ingrasamant pentru trandafiri..

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact