Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Copiii revin la distracție: începe Cupa Serious Fun la înot

Copiii revin la distracție: începe Cupa Serious Fun la înot

320 de copiii se întrec pentru premiile în valoare de 80.000 de lei in 18 Mai la Bazinul Olimpia. “A început de la ideea de a le arăta copiilor partea frumoasă a sportului iar acum, pe lângă aceasta, a ajuns la ceva cel puțin la fel de frumos ca sportul: o clasă unită. Partea cea ușoară și distractivă e că fac împreună, în clasă, pancarde, rime, desene care îi reprezintă, vin la cursuri de înot cu clasa, se încurajează și cu toții au un scop comun: Cupa SeriousFun. Partea cea mai grea e alegerea celor 4 înotători care să reprezinte clasa și înțelegerea copiilor că cei 4 sunt cei mai potriviți pentru asta. Toate astea fac o clasă mult mai unită. Un mare rol îl au și cadrele didactice și parintii” spune Andreea Petrescu, managerul clubului Serious Fun.

cupa_serious_fun_2017_028 Anul acesta, concursul va reuni în bazinul Olimpia 320 de copii în apă pe parcursul a 8 ore (câte o oră jumăte pentru fiecare categorie). Concurenții vor fi susținuți din tribune de peste 2400 de colegi și 1000 de părinți agitați, care, împreună, vor crea o atmosferă nemaipomenită și îi vor încuraja din răsputeri pe copiii din bazin. Maxim 16 clase vor reprezenta fiecare nivel, de la clasa 0 la clasa a IV-a. La rândul ei, fiecare clasă va fi reprezentată de două fete și doi băieți. Cupa Serious Fun va avea loc în data de 18 mai, la Bazinul Olimpia. “Când vedem emoțiile piticilor, susținerea întregii clase din tribună, felul cum fac (sau nu fac încă) față înfrângerilor și mai ales lacrimile de fericire din ochii câștigătorilor suntem convinși că această competiție este ceea ce ne dorim“, mai spune Andreea Petrescu, managerul clubului Serious Fun. Competiția va începe la ora 8.30 cu elevii clasei I. De la ora 10:00 se vor întrece elevii clasei pregatitoare, de la ora 11.30 cei de clasa a II-a, de la ora 13.00 cei de clasa a III-a iar clasa a IV-a va încheia competiția cu cursele ce vor începe la ora 14:30. Premii de 80.000 de lei Valoarea premiilor puse în joc la Cupa SeriousFun depășește suma de 80.000 de lei. Locurile I de la fiecare categorie sunt pentru întreaga clasă a câștigătorilor și nu doar pentru cei careintră în bazin. Câștigătorii concursului pentru clasa zero vor merge pentru o zi ca cercetași la munte. Clasa I va petrece o zi la piscina Cabanei Supporter de pe Valea Avrigului. Câștigătorii de la clasa a II-a vor petrece o zi întreagă pe biciclete în afara Sibiului iar cei de-a III-a vor petrece o zi la Funpark Arena Platos iar câștigătorii clasei a IV-a se vor putea bucura de o zi de echitație la Pensiunea Ghiocelul. Transportul pentru fiecare excursie va fi asigurat de Air Tour Travel. Concurenții vor fi premiați cu ajutorul sponsorilor: Decathlon, Boromir, Tymbark, Sport Gear si Mindspot. Cadreele didactice vor fi premiate cu ajutorul: Chic Bijoux , Salonul Mariana Voivoda, Beauty Salon si Perfect Nails by Ana.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

o sibianca

Acum 5 ani

O competitie frumoasa! Felicitari !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus