X
Viza de DJ 1

Documentarul Viza de dj, un manifest pentru libertate, va fi proiectat la Astra Film

Filmul Viza de dj, un manifest pentru libertate și, mai ales, pentru libertatea exprimării si a artelor, o poveste despre curajul unor artiști, despre muzica lor refractară și despre rezistența prin artă în fața unui regim limitativ, va fi proiectat joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.

Anoosh și Arash sunt doi dj-i din Iran și formează grupul Blade and Beard, un cuplu de dj-i de pe scena underground din Teheran. Într-o țară cu un sistem restrictiv si sufocant – cei doi artiști fac eforturi să găsească pe cineva dispus să le printeze coperta albumului neaprobat oficial. Viața lor se desfașoară între beat-uri de deep house și petreceri clandestine de succes în deșert, mereu aflați în pericolul raidurilor și arestărilor poliției moralității. Treptat, conștientizează că acasă viitorul lor ca dj-i este departe de ceea ce visează, dar cariera celor doi poate lua un curs natural după invitația pe care o primesc la Zurich, la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică techno din lume.

Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751.166.516.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact