Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Policlinica extinde programul de consultații pentru specialitățile cele mai solicitate

Policlinica extinde programul de consultații pentru specialitățile cele mai solicitate

Din luna aprilie, în cadrul Policlinicii Spitalului Județean, pentru specialitățile boli interne, cardiologie, chirurgie, ginecologie, endocrinologie, ortopedie și dermatologie, pacienții cu bilet de trimitere de la medicul de familie pot fi consultați atât dimineața cât și după – amiaza, în intervalul orar 7.00-19.00. Potrivit reprezentanților Spitalului, programările se pot face la numerele de telefon 0269.253581 și 0269.431140 sau direct la fișierul din cadrul policlinicii. De asemenea, informații privind medicii disponibili pot fi obținute prin aceleași modalități.

Prin creșterea programului de consultații pentru specialitățile menționate, SCJU Sibiu vizează evitarea aglomeraţiei, eficientizarea programărilor şi asigurarea confortul pacientului, astfel încât consultațiile din ambulatoriu să se realizeze cât mai prompt, se arată într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Alzara 1918

Acum 5 ani

Excelenta prelungirea programului ! In vremea împușcată când numărul medicilor ETA un sfert dun cei de azi programul era 8-20 , de luni pana sâmbătă ! Luați exemplu de la policlinica de Pediatrie Luther : programare on line ! Felicitări !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus