Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Compania de transport VIOTUR – o soluție rentabilă (P)

Compania de transport VIOTUR – o soluție rentabilă (P)

Uneori, suntem nevoiți să călătorim pentru a putea ajunge într-o țară care ne poate oferi un trai mai bun și, implicit, un salariu mai decent.

În acele momente, suntem puși în fața unor decizii importante. Prima dintre ele este transportul sau modul în care vom ajunge la destinație. O soluție extrem de rentabilă și bună, din multe puncte de vedere, este oferită de către compania de transport VIOTUR.

Viotur este o companie cu o experiență de câțiva ani pe piață, timp în care s-a dezvoltat foarte mult, ajungând astăzi să transporte peste 500 000 de călători anual, în țări din Europa, precum: Anglia, Germania, Italia, Franța, Danemarca, Suedia, Austria, Belgia.

Dacă vrei sa vizitezi Big Ben, Ochiul Londrei, Castelul Windsor, Stonehenge, British Museum sau pur și simplu ai găsit un job foarte bine plătit in Anglia, atunci cu siguranță te interesează secțiunea de Bilete autocar Romania Anglia prin Viotur. Beneficiile sunt foarte multe, însă preferatul meu este faptul că ești transportat în condiții excelente cu tot cu bagaj, pana la ușa viitoarei tale locuințe din Anglia, în foarte multe orașe.

Picture2

Vrei să vezi Poarta Brandenburg, zidul Berlinului, castelul Neschwanstein, Domul din Köln sau ai fost contactat pentru o slujba în Munchen sau în alt oraș din Germania? Atunci hai să vedem ce avantaje există în cazul unui transport persoane Germania cu Viotur:

  • biletele mai ieftine decât cele de avion. De exemplu, dacă vrei să pleci mâine din Romania către Munchen, te costă doar 110 euro. Chiar dacă drumul este mai lung, niște bani economisiți nu strică. În plus, gândește-te la următorul lucru: poți să consideri ca ești într-un road-trip. Gândește-te la câte orașe și peisaje vei vedea, în drumul tău până în Germania.
  • te lasă exact la adresa dorită. Practic, nu trebuie sa dai banii la taxi sau la oricare alt mijloc de transport. Nu mai este nevoie nici sa cari bagajele, pentru că ești lăsat în fața ușii. Ești scutit de timp, efort și bani
  • cursele sunt zilnice, iar prețurile nu se modifică în funcție de ziua pe care ți-ai ales-o, așa cum se întamplă în cazul avionului, de exemplu. În orice zi ai vrea să pleci, Viotur iți stă la dispoziție, în foarte multe orașe ale țării
  • Viotur ne asigură de faptul că șoferii lor sunt profesioniști și foarte experimentați. Având în vedere faptul că au curse zilnice spre destinații îndepărtate din Europa, nu avem de ce sa punem la indoială acest lucru
  • confort la standarde înalte. Știu că principala problemă pe care ne-o punem cu toții atunci cand vine vorba de transportul cu autocarul, este drumul lung și incomod. Echipa Viotur, însa, s-a gândit și la aceste aspecte, așa că pune la dispoziția călătorilor, autocare moderne cu scaune rabatabile, aer condiționat, toaletă, sisteme audio-video, wifi și o masă caldă la restaurant
Pe lângă transportul cu autocar, Viotur pune la dispoziție și Plecări microbuz Romania-Germania

Un alt mare serviciu oferit de către compania Viotur este transportul de colete. Practic, dacă ai pe cineva în străinătate sau tu ești în străinătate și vrei să trimiți ceva în țară urgent, Viotur este cea mai viabilă soluție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Moise georgian

Acum 4 ani

Chiar nu mai cred că există nimic bun am făcut o rezervare din Anglia spre Romania prin viotrans și am avut cea mai proasta experiența am fost îmbarcați de altă companie și tratați că niste pachete șoferii foarte nesimțiți cuvinte opcene și amenințări că ne lasă pe drum asta este giltrans o companie de ratații după ce că au venit cu întârziere tot pasageri erau de vina nu recomand
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus