X
pisica

Pui de pisică salvat cu ajutorul pompierilor

Un pui de pisică care a rămas blocat pe acoperișul unei case a fost salvat ieri de voluntarii Animal Life cu ajutorul pompierilor sibieni. Pisoiul are nevoie acum de cazare temporară și de o familie care să-l adopte.

“În cursul zilei de ieri am fost anunțați că într-o zonă intens circulată din Sibiu, pe acoperișul unei case proprietate privată se află blocat un pui de pisica. Am cerut ajutorul ISU Sibiu care a răspuns prompt solicitării noastre și după o scurtă intervenție, pisoiul aventurier a fost salvat. Mulțumim ISU Sibiu, pe această cale, pentru implicarea și promptitudinea de care ați dat dovadă!” se arată pe pagina de facebook Animal Life.

pompieri pisica 2

Pisoiul se află acum în grija voluntarilor, însă din cauza numărului mare, de aproximativ 30 de pui preluați într-un timp scurt, dintre care o parte sugari, se caută cazare temporară micuțului până la adopție. Organizația Animal Life va asigura toate cele necesare îngrijirii lui.

pompieri pisica 3

foto Animal Life

pompieri pisica

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact