X
Bogdan Trif, E.S. Yariv Levin, Viorica Dancila

Ministrul Turismului. Bogdan Trif, s-a întâlnit cu omologul său din Israel. ”Îl felicit pentru rezultatele obținute prin campania de promovare a Israelului”

Ministrul Turismului din Israel, Yariv Levin, a subliniat nevoia de a crește numărul zborurilor directe dintre România și Israel, în cadrul unei întâlniri pe care acesta a avut-o cu Bogdan Trif, ministrul Turismului de astăzi. Cei doi oficiali au discutat despre consolidarea parteneriatului dintre cele două țări în domeniul turismului. În acest sens, ministrul Bogdan Trif a propus realizarea unor evenimente de promovare a României ca destinație turistică în Israel. Printre acestea, se numără și organizarea unui seminar la care vor participa reprezentanți ai autorităților centrale, precum și cei mai importanți turoperatori israelieni. Întrunirea va avea ca obiectiv creșterea notorietății României în Israel, una dintre piețele prioritare pentru ministerul Turismului. „Mă bucur să văd că România și Israel au abordări comune în privința dezvoltării turismului. Am aflat de la domnul ministru Yariv Levin că și colegii israelieni lucrează la o aplicație asemănătoare cu cea pe care vrem să o dezvoltăm la Ministerul Turismului, anume un ghid turistic electronic sub forma unei hărți digitale interactive în care sunt reliefate toate obiectivele turistice. În epoca tehnologiei, o astfel de aplicație, cu ajutorul căreia turiștii să își poată planifica traseele în doar câteva minute, devine o necesitate dacă vrei să obții cu adevărat rezultate în domeniu. Domnul ministru Yariv Levin m-a asigurat de sprijinul domniei sale. La rândul meu, îl felicit pentru rezultatele obținute prin campania de promovare a Israelului, succes care se regăsește în cifrele de invidiat ale turismului din Israel”, a declarat ministrul Bogdan Trif.

În plus, cei doi miniștri au analizat oportunitatea de a elabora rute comune pentru a atrage, în România și Israel, turiști din piețe îndepărtate din Asia.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zzz

  si noi ne bucuram cand un ministru merge sa ne reprezinte tara imbracat intr-un costum stramt, ca de stripper, cravata ingusta ca de discoteca si un ceas maaaaare sa i se vada valooooareaaaa(evident cumparat din salariul de inspector la mediu sau “cadou” de la bunica vecinei verisoarei)
  in rest, aceeasi fata de zici ca i-au intrat indispensabilii undeva

  PS ati pus gura de la gura cu viorica si ati facut de 3 cuvinte in engleza sau vorbea tipul romaneste?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  HOP

  mai este ceva de comentat ?dormiti linistiti voi astia din cea mai ramas din turismul romanesc ! Aproppo…s-a aflat pe la ministerul asta ca nici o agentie de turism din Germania nu-i prezenta de ani ….in Ro. ? oare au aflat astia ,de le stiu pe toate ca in alte parti Turismul este parte importanta din PIB.?la noi stirile sint ca simbata si duminica se chefuieste – n draci pe litoral,ca un amarit (care va fi luat de DNA) cumpara sampanie cu roaba astea-s stiri ca duduie Turismul?RUSINE !

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  IQ

  Adica se duc turistii in Israel ca a dus ala campanie buna! Altceva, fara campanie, turistul nici nu gaseste acolo…cred ca si cruciatii s-au dus la Ierusalim tot dupa campania de promovare a ministrului aluia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact