X
socar sibiu

Un arădean spune că a fost aproape să fie tâlhărit lângă Sibiu, după metoda Sinești

Un bărbat din Arad, fost ofițer în Poliție și consilier juridic în Camera Deputațielor, spune că a fost aproape să fie tâlhărit la Veștem în cursul zilei de marți.

Valentin Petrean a povestit pe pagina personală de facebook, unde a și postat câteva imagini care să-i susțină declarațiile, cum cineva i-a înțepat janta de la mașină, apoi l-a urmărit pe centura ocolitoare a Sibiu.

Conform bărbatului, aceștia erau tineri, având aproximativ 30 de ani și se aflau într-un BMW 730 de culoare neagră înmatriculat în județul Vâlcea.

Redăm declarația lui Valentin Petrean:

”14 mai 2018 ora 20:10, am oprit in statia peco Socar de la Vestem, am consumat ceva la bar, a durat 10 minute, doi tigani (etnia nu contează, o spun ca stare de fapt) bine imbrăcați, de cca 30 ani au parcat langa mine cu un BMW 730, negru, model 2010, inmatriculat in VL (Vâlcea) si mi-au taiat cauciucul pe roată stânga spate (am suspiciunea rezonabilă că ei 👊).

Nu am sesizat atunci, au plecat cu cateva momente inaintea mea si m-au asteptat in sensul giratoriu, am plecat spre autostrada in directia Arad, au venit cativa km in spatele meu si apoi au iesit de pe autostrada. Dupa inca cativa km am sesizat pana (ploua torențial) și am observat cauciucul taiat, probabil #metoda_Sinești”.

Valentin Petrean nu a pățit nimic și a ajuns acasă în siguranță.

Din fotografiile postate se poate deduce că ”înțepătura” cauciucului a fost făcută cu un obiect ascuțit și este puțin probabil să fie un accident.
32671510_1839466809417416_8216044151146283008_n

Turnul Sfatului a solicitat Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, încă de la începutul lunii mai, un punct de vedere cu privire la cazurile înregistrate în județul Sibiu, similare celor devenite deja celebre în Sinești. Răspunsul a fost că în ultimul an în județul Sibiu nu există nicio sesizare înregistrată cu privire la vreun caz asemănător.

Mai mult decât atât, nici plângeri cu privire la mașini de lux rămase fără combustibil pe Valea Oltului nu au mai fost înregistrate în ultimul an la IPJ Sibiu. Aceasta era o altă metodă de înșelăciune devenită destul de cunoscută printre șoferi în urmă cu câțiva ani.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sandu bellu

  vrajeala, nu mergi kilometri intregi cu un cauciuc intepat in halul ala, omul cauta publicitate, doar ca e prea prost sa faca rationamente simple.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dani

  Sesizare la politie, verificat camerele de la benzinarie unde se poate vedea daca au intepat sau nu cauciucul si daca ramane timp facem si postare pe FB. Ma astept de la un fost ofiter de politie sa faca pasii in ordinea asta.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  unu

  schema asta e aplicata de 15 ani si mai bine pe valea oltului! dar deh, ei stau in dreptul intrarii in valcea, la granita, stau pe linia de demarcatie intre judete… de-aia nu se sesizeaza nici politia din vl nici politia din sb (vl).
  si chestia asta persista si nimeni nu face nimic!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Una e sa actionezi intr-o padure, alta intr-o benzinarie unde: camere supraveghere, martori…..mai vezi si nr. inmatriculare si tipul masinii + cine sunt ”faptasii”.

  Cel mai sigur era sa o pateasca altundeva si a observat tarziu. Pe orice drum public intens circulat, cati nu merg km, zeci, chiar sute de km in dosul nostru ?! Poate fi doar o coincidenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact