Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Primăria Șelimbăr caută teren pentru construcția a două grădinițe

Primăria Șelimbăr caută teren pentru construcția a două grădinițe

Administrația locală din Șelimbăr a publicat un anunț privind demararea procedurilor în vederea achiziționării prin cumpărare a unor terenuri în localitatea Șelimbăr,  în zona străzii Doamna Stanca și în zona străzii Pictor Nicolae Brana. Aici urmează să se construiască două grădinițe și locuri de joacă pentru copiii din localitate. ”Primăria Comunei  Șelimbăr anunță intenția de a cumpăra un teren în localitatea Șelimbăr, zona str. Doamna Stanca (...) cu suprafața de 4000 mp. și un teren în zona străzii Pictor Nicolae Brana, cu suprafața de 4000 mp. aprobat în bugetul local. (...) Ofertele pot fi depuse, începând cu data de 21.05.2018 până la data de 19.06.2018, la Registratura Primăriei Comunei Șelimbăr, str. Mihai Viteazu, nr.234, de luni pană joi în intervalul orar 8:30-13:00. Informații suplimentare pot fi obținute prin email: [email protected] sau telefonic: 0269/560001 interior 111”, se arată în anunțul privind achiziționarea celor două terenuri.

In bugetul din acest an, consilierii locali au alocat în acest scop 3 milioane de lei pentru achiziția celor două terenuri.

Aceasta este a doua procedură de achiziție care se face, după ce la precedenta acțiune, după analizarea ofertelor, s-a constatat că nu sunt fezabile pentru proiectele pe care Primăria Șelimbăr și le-a propus.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Ilie

Acum 5 ani

Poate da Maricuta....
Raspunde

reporter voluntar

Acum 5 ani

Scuze, articolul e asa de ofertant ca nu ma pot abtine : pai sa caute teren in Valcea si Slatina, ca de acolo sunt majoritatea celor de la blocuri hahahahahaha
Raspunde

...

Acum 5 ani

La cat de marunt sunt parcelate loturile in zona m-as mira sa gaseasca asa terenuri mari. Dar nu poti zice ca nu au incercat. Chestia asta trebuia stabilita inainte de a da drumul la dezvoltarea zonei, prin plan trebuiau deja sa stie unde vor fi institutiile de baza ale comunitatii respective, terenurile trebuiau cumparate inca de pe atunci (poate si preturile erau mai decente atunci). Ma mir ca ati lasat loc de cateva amarate de drumuri/poteci printre constructii...
Raspunde

ion

Acum 5 ani

nu a mai ramas teren dela sasi care au plecat din Romania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus