X
aeroport wizz air (80) (Copy)

Un avion Wizz Air a lovit o pasăre la decolare și s-a întors de urgență pe Aeroportul Sibiu

Pasagerii care trebuiau să ajungă în această dimineață la Dortmund s-au întors de urgență la Sibiu după ce avionul în care se aflau a lovit o pasăre la decolare.

Actualizare ora 13:00.  Pasagerii aflați la bord au fost debarcați și au fost tratați în conformitate cu reglementările relevante și politica Wizz Air, anunță Suzana Savu, purtător de cuvânt al companiei aeriene. Acestora li s-a acordat cazare, precum și rezervare gratuită pe zboruri alternative ale companiei, în măsura disponibilității locurilor, sau rambursare completă.

„Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor ale căror planuri de călătorie au fost afectate și îi asigură că face toate eforturile pentru a fi informați. Siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea companiei”

Știre inițială. La aproape 35 de minute de la decolare, avionul s-a întors pe pista aeroportului din Sibiu.

”Zborul Sibiu – Dortmund W6 3773 a decolat de la Aeroportul Internațional Sibiu astăzi, 18.05.2018, la ora 07.15 oră locală, însă la scurt timp după decolare aeronava a lovit o pasăre, motiv pentru care pilotul, în baza procedurilor și a competențelor sale, a decis să se întoarcă pe aeroportul din Sibiu.

Aeronava s-a reîntors în siguranță pe aeroportul sibian și a aterizat la ora locală 07.50. Pasagerii au fost debarcați, urmând a fi stabilite soluțiile optime pentru rerutarea acestora, în funcție de posibilitățile operatorului aerian și de preferințe. Vă vom ține la curent dacă orele programate pentru zborurile Wizz Air din cursul zilei de astăzi vor înregistra decalări, atât pentru sosiri, cât și pentru plecări”, au comunicat reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact