Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

ACTUALIZARE Accident în muzeu. O femeie de 60 de ani a căzut cu trotineta

ACTUALIZARE Accident în muzeu. O femeie de 60 de ani a căzut cu trotineta

O femeie în vârstă de 60 de ani a fost transportată la spital de urgență, cu traumatism cranio-cerebral deschis și suspiciune de fractură. Era pe trotinetă.

ACTUALIZARE 14:20 Reprezentanții Muzeului Astra arată că, de fapt, femeia a căzut în pârâul din zona gospodăriei săsești din Șeica Mare. ”Femeia folosea, de fapt, o trotinetă proprietate personală”, mai precizează reprezentanții instituției muzeale.

Știrea inițială. Un echipaj SMURD a fost solicitat la prânzul zilei de sâmbătă pentru a prelua o femeie în vârstă de 60 de ani, care a căzut în lacul din Muzeu Astra. Femeia a ajuns acolo după ce s-a urcat pe o bicicletă electrică, închiriată de la centrul din Muzeu. Femeia ”A mers prea tare, s-a dezechilibrat și a ajuns în lac”, au declarat martori ai incidentului pentru Turnul Sfatului. Reprezentanții Muzeului Astra au arătat că și femeia accidentată, la fel ca oricare altă persoană care închiriază biciclete electrice, a primit un instructaj înainte de a porni la plimbare prin Muzeu. ”Are traumatism cranio-cerebral deschis și există și suspiciune de fractură a unui membru inferior”, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

roata

Acum 5 ani

bicicleta are motor turbo?
Raspunde

Silviu

Acum 5 ani

La TS ca la radio Erevan: masina era bicicleta, si nu i-au dat-o , ci i-au luat-o.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus