Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Razie în Obor. Polițiștii au găsit produse contrafăcute

Razie în Obor. Polițiștii au găsit produse contrafăcute

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Hunedoara s-a ales cu un dosar penal și cu produsele confiscate în urma unei acțiuni de prevenire și combatere a comerțului ilicit desfășurate ieri în Târgul Obor de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Aceștia au identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Hunedoara, care comercializa produse de îmbrăcăminte și de încălțăminte purtând însemnele unor mărci înregistrate, dar care nu prezentau caracteristicile produselor originale, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Produsele au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

lacrimi de fericire

Acum 5 ani

DA,DA, DA În sfarsit se scrie corect -Produsele au fost ridicate în vederea confiscării. Felicitări celui care stie ca produsele nu sunt confiscate direct, Bravo
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus