X
intalnire pranz

Bogdan Trif a găsit problema turismului:  autoritățile locale

După o întâlnire pe care a avut-o cu Elzbieta Bienkowska, comisarul European pentru Industrie, Antreprenoriat și Turism, ministrul Turismului, Bogdan Trif, acuză autoritățile locale din Sibiu că nu se implică mai mult în dezvoltarea de proiecte.  ”Am fost încântat de disponibilitatea și deschiderea cu care comisarul european a tratat fiecare subiect pe care l-am abordat. Am vorbit și despre domeniul schiabil Munții Făgăraș, implicit despre pârtia de la Bâlea, un proiect care va duce la dublarea capacităţii schiabile din România și prin intermediul căruia Sibiul se va dezvolta foarte mult. Îmi doresc să văd aceeași disponibilitate pentru proiecte și investiții în turism şi la Sibiu din partea autorităților locale și aștept propuneri din partea acestora, mai ales că avem, de acum, o ușă deschisă pentru colaborarea cu autoritățile” a precizat Ministrul Turismului, Bogdan Trif, într-un comunicat de presă.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a întâlnit cu comisarul european Elzbieta Bienkowska în cadrul Conferinței “Connecting Europe through Innovation”, organizată pe 17 mai, la București de europarlamentarul Claudia Țapardel, în colaborare cu Ministerul Economiei și Ministerul Turismului. “Este obligatoriu ca România să fie pregătită pentru noua alocare 2021-2027 a UE, mai ales că o parte importantă din acest buget va fi direcționată către turism. Vreau să expun această abordare autorităților, pentru că este esenţial modul în care își vor raporta de acum potențialul turistic din perspectiva de atragere de fonduri. Am discutat cu doamna Bienkowska atât la conferința “Connecting Europe through Innovation” cât și la întâlnirea de după conferință, la prânz, despre potențialul turistic al țării noastre și despre necesitatea dezvoltării zonelor turistice din România. Țara noastră trebuie să devină lider regional pe harta turistică.”, a mai precizat Trif.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Are dreptate ministrul ! Autoritatile locale sunt praf….vezi cele 2 mimoze de la CJ si primarie. N-au facut si nici nu vor face ceva.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ridichie Iglesias

  Autoritaiile locale in frunte cu Barbiela firlea si apoi Astrida dofor au toata vina,tatucul mustacios e absolvit. Tovarasul frit e cel mai bun,nu egzista dublii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact