Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Bogdan Trif a găsit problema turismului:  autoritățile locale

Bogdan Trif a găsit problema turismului:  autoritățile locale

După o întâlnire pe care a avut-o cu Elzbieta Bienkowska, comisarul European pentru Industrie, Antreprenoriat și Turism, ministrul Turismului, Bogdan Trif, acuză autoritățile locale din Sibiu că nu se implică mai mult în dezvoltarea de proiecte.  ”Am fost încântat de disponibilitatea și deschiderea cu care comisarul european a tratat fiecare subiect pe care l-am abordat. Am vorbit și despre domeniul schiabil Munții Făgăraș, implicit despre pârtia de la Bâlea, un proiect care va duce la dublarea capacităţii schiabile din România și prin intermediul căruia Sibiul se va dezvolta foarte mult. Îmi doresc să văd aceeași disponibilitate pentru proiecte și investiții în turism şi la Sibiu din partea autorităților locale și aștept propuneri din partea acestora, mai ales că avem, de acum, o ușă deschisă pentru colaborarea cu autoritățile” a precizat Ministrul Turismului, Bogdan Trif, într-un comunicat de presă.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a întâlnit cu comisarul european Elzbieta Bienkowska în cadrul Conferinței “Connecting Europe through Innovation”, organizată pe 17 mai, la București de europarlamentarul Claudia Țapardel, în colaborare cu Ministerul Economiei și Ministerul Turismului. “Este obligatoriu ca România să fie pregătită pentru noua alocare 2021-2027 a UE, mai ales că o parte importantă din acest buget va fi direcționată către turism. Vreau să expun această abordare autorităților, pentru că este esenţial modul în care își vor raporta de acum potențialul turistic din perspectiva de atragere de fonduri. Am discutat cu doamna Bienkowska atât la conferința "Connecting Europe through Innovation" cât și la întâlnirea de după conferință, la prânz, despre potențialul turistic al țării noastre și despre necesitatea dezvoltării zonelor turistice din România. Țara noastră trebuie să devină lider regional pe harta turistică.”, a mai precizat Trif.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Dani

Acum 5 ani

In tipul discutiilor ministrul Trif tinea aproape gogosile pe masa. Acum, le-a adus si la ziar.
Raspunde

S

Acum 5 ani

Are dreptate ministrul ! Autoritatile locale sunt praf....vezi cele 2 mimoze de la CJ si primarie. N-au facut si nici nu vor face ceva.
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Numarul dublu de turisti pe domeniul schiabil, va ateriza cu elicopterul ca de autostrazi.....
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 5 ani

Autoritaiile locale in frunte cu Barbiela firlea si apoi Astrida dofor au toata vina,tatucul mustacios e absolvit. Tovarasul frit e cel mai bun,nu egzista dublii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus