X
reclama (1)

Centrul istoric al Sibiului, vedetă într-o nouă reclama națională

Începând din această dimineață centrul istoric al Sibiului este decor pentru un nou spot publicitar care va rula în prime time la televizor.

Actori îmbrăcați în costume de epocă și figuranți, precum și o echipă de producție de amploare, au filmat toată ziua în Piața Mică și pe Podul Minciunilor pentru compania Scandia Sibiu.

reclama (3)

Așa cum a demonstrat și în sporturile tv anterioare, Scandia Sibiu se mândrește cu orașul nostru, pe care îl promovează cu fiecare ocazie.

Reprezentanții municipalității sibiene au confirmat pentru Turnul Sfatului că filmările sunt unele de amploare, care se vor întinde pe mai multe locații centrale.

reclama (2)

”Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a aprobat realizarea unor filmări în perioada 22-23 mai în următoarele locații din Sibiu: Piața Aurarilor, str. Movilei, str. Târgului, str. Moș Ion Roată, str. Al. Odobescu, str. Turnului, str. Avram Iancu, Podul Minciunilor și Pasajul Scărilor”, au explicat reprezentanții Primăriei Sibiu.

reclama scandia

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sas

  Ce mandrii trebuie sa fiti voi Sibienii cu un asa oras frumos construit de stramosii MEI cu utilaje rudimentare .Voi cu utilajele moderne nu sunteti in stare sa-l intretineti . Va cad ziglele si tencuiala in cap si va omoara….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact