Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Se dărâmă stadionul. ”Nu vom mai juca acasă până în 21 iulie”

Se dărâmă stadionul. ”Nu vom mai juca acasă până în 21 iulie”

O parte importantă din Stadionul Municipal va fi demolat, lucrările urmând să înceapă chiar din această săptămână. Ultimul meci pe care FC Hermannstadt urma să-l joace pe Municipal în Liga 2 nu se va mai disputa în Sibiu, a anunțat președintele clubului, Teodor Birț. ”Insist ca lucrările să se poate desfășura astfel încât să nu plecăm din Sibiu. Și am toată convingerea că o să reușim. Din câte am înțeles, lucrările vor începe de luni, mai avem un meci în Sibiu, o să încercăm să-l jucăm pe Stadionul Voința, pentru a permite începerea lucrărilor la stadion. Dacă nu se poate la Voința, atunci poate vom juca la Cisnădie. Oricum, voi face tot ce ține de mine ca echipa asta să nu plece din Sibiu. Echipa asta trebuie să rămână aici”, a declarat Teodor Birț în cadrul unei emisiunii Turnul Sfatului TV.

Prima partidă pe care sibienii o vor juca din nou pe Municipal va fi în 21 iulie, atunci când va începe campionatul în Liga 1. ”Pe 21 iulie vom juca în Sibiu”, a explicat Birț.

În această primă etapă vor fi demolate tribunele construite pe val de pământ, se va reabilita tribuna oficială și spațiile de sub ea. În primul campionat din Liga 1, capacitatea stadionului va fi de maxim 6.000 de locuri.

De abia în a doua etapă, care se va desfășura de anul viitor se va reconstrui partea demolată a stadionului.

Emisiunea poate fi vizionată aici:

https://youtu.be/R8XHy8SY7fA

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

lacrimi de fericire

Acum 5 ani

la anu nu vor mai fi bani, iar terenul se va vinde la investitori imobiliari
Raspunde

Da

Acum 5 ani

Așa că nu are pe xuna să tragă la răspundere, cei pe 60 de ani nu mai merg la beciul domnesc
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

sa-l darame de tot si sa faca un stadion nou de 40-50.000 de locuri, modern, demn de competitiile europene, cu nocturna, fara piste de atletism si cu parcare pt cel putin 4-5000 de masini, dar sa-l faca INAFARA ORASULUI!!! preferabil undeva in drum catre MEDIAS, dupa zona obor, NU IN BURICUL TARGULUI!!! Sa organizeze Tursib-ul inca 10 trasee speciale de autobuz catre toate cartierele orasului in zi de meci, si am rezolvat problema traficului paralizat total in zi de meci!!!
Raspunde

Oli

Acum 5 ani

Am rămas și fără stadion ,
Raspunde

MB

Acum 5 ani

Mie mi se pare ca planuri concrete sunt doar pentru partea cu demolatul, iar in rest nimeni din cei implicati nu stiu clar ce o sa se inample. Asa ca se grabesc sa faca ceea ce e clar, dupa care "mai vedem". Tare mi-e teama ca o sa ramana mult si bine doar tribuna acoperita in picioare, in rest nu o sa se mai lucreze nimic, conditii in care echipa nu o sa mai poate juca la Sibiu cu toate derogarille federatiei, ceea ce e echivalent cu disparitia echipei. Pe "cutiuta" unde trebuia doar indreptat terenul, puse diverse straturi de piatra si apoi tasata, iar la final "mocheta", s-a tinut terenul in starea respectiva aproape un an. Imi imaginez cat ar dura reconstructia stadionului, conform planului prezentat de municipalitate...
Raspunde

Niculae de la Cacova

Acum 5 ani

Asa cum un sibian spunea subscriu ideii unui stadion de cel putin 25000 de locuri si fără pista cu nocturnă și ultramodern si cu parcare suficientă lângă autostradă la ieșirea din oraș.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus