X
turisti-in-sibiu-statisticile-oficiale-vorbesc-de-cresteri-32894

Un turoperator de talie mondială introduce Sibiul în cea mai nouă ofertă: Secretele României

Pachetul turistic are un preț de pornire de la 2376 de dolari și în județul nostru turiștii vor vedea centrul Sibiului și Bâlea Lac.

Lansarea noului pachet al turoperatorului Peregrine Adventures vine în condițiile în care în 2017 numărul rezervărilor pentru România a crescut cu 56% iar cererea de vacanțe în țara noastră a fost cu 157% mai mare.

“Având în vedere impactul în creştere al turismului asupra comunităților locale, decizia de a extinde gama de produse pentru Europa de Est în această vară vizează oferirea unor alternative mai puțin aglomerate la locurile interesante ale continentului”, spune Leigh Barnes, director regional pentru America de Nord din cadrul Peregrine Adventures, citat de economica.net.

Excursia începe în București unde turiștii vor avea parte de un tur al orașului. Călătoria continuă apoi spre Palatul Peleș, Brașov, Castelul Bran, biserica fortificată de la Prejmer. La Micloșoara turiștii se vor plimba cu căruțele și se va face o vizită și la Viscri.

“Secretele României” include și un tur al Sighişoarei, dar şi o masă la o casă din satul Viscri, localitatea făcută celebră în toată lumea de Prințul Charles. Urmează o vizită la salina de la Turda, cetatea Alba Iulia, centrul istoric al Sibiului și Bâlea Lac.

Pentru acest an, turoperatorul are locuri disponibile pentru trei serii: două în iunie, și una în septembrie, iar grupurile pot să fie de cel mult 12 persoane. Turoperatorul are disponibile și locuri pentru patru serii în 2019.

Peregrin Adventures face parte din grupul australian Intrepid, specializat pe turismul de aventură.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact