Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Asociația „Joaca de-a ecologia” lansează o nouă carte pentru copii

Asociația „Joaca de-a ecologia” lansează o nouă carte pentru copii

Asociația „Joaca de-a ecologia” lansează cartea „Delfinii înoată liber”, o poveste care îi învață pe copii să ocrotească animalele marine. Lansarea are loc vineri, 25 mai, ora 17.30, la Erasmus Büchercafe.

Evenimentul include teatru și muzică pentru copii. Cei mici vor descoperi povestea lui Tudor și a Daliei, personajele principale ale cărții, printr-un spectacol de teatru de păpuși, cu participarea prietenilor de la „Fram Book Club”, iar artista Dominique Simionescu îi va purta pe copii în ritmuri muzicale pe o „insulă misterioasă" unde aceștia pot învăța să înoate cu delfinii.

Organizatorii au pregătit și surprize pentru cei mici: brățări cu delfini și dulciuri raw vegane.

Asociația „Joaca de-a ecologia” a fost înființată la Sibiu și urmărește educarea copiilor în vederea protejării mediului, prin inițiative variate. În anul 2017, asociația a lansat două cărți pentru copii pe teme ecologice: „Prietenii naturii” și „Pădurea de brazi a copiilor”. „Joaca de-a ecologia” participă anul acesta la Maratonul Internațional de la Sibiu cu proiectul „Copiii salvează Planeta” cu scopul de a strânge fonduri pentru publicarea unei cărți de povești pe teme ecologice, scrise de elevii din clasele primare din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Coco

Acum 5 ani

Atunci când casnicele au prea mult timp liber ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus