Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Premieră în Sibiu: Experimentează cum e să lucrezi la cele mai mari companii din oraș

Premieră în Sibiu: Experimentează cum e să lucrezi la cele mai mari companii din oraș

Orașul nostru găzduiește în perioada 1-10 iunie proiectul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului”, un eveniment marca Turnul Sfatului și Continental Sibiu.

Timp de zece zile, specialiști în domeniul recrutării și forței de muncă ajung în trei cartiere ale Sibiului, unde cu ajutorul ochelarilor 3D le vor arăta tuturor celor interesați cum este să lucrezi la cele mai mari companii din Sibiu. În plus, sibienii au ocazia de a afla care sunt cele mai noi trenduri pe piața muncii, vor vedea care este oferta la zi în sectorul recrutării de personal și vor putea aplica pe loc pentru job-ul dorit, folosind tehnologia de ultima oră.

Evenimentul este susținut de Wenglor, Terra Building și Guhring.

Lansarea oficială a proiectului este programată în centrul istoric, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în data de 1 iunie. În 5 iunie, caravana ajunge în cartierul Broscărie și o zi mai târziu, 6 iunie, ne întâlnim în Valea Aurie. În data de 8 iunie, ”Job-uri Hi-Tech” ajunge în Țiglari.

Marele eveniment care va marca încheierea proiectului va avea loc la Shopping City Sibiu, unde compania Continental le va oferi celor mai norocoși un zbor cu balonul cu aer cald. Urmărește pagina de facebook a Turnul Sfatului și a Continental pentru a vedea Sibiul de la înălțime. Evenimentul este sprijinit de Shopping City Sibiu si va avea loc in parcarea centrului comercial.

”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un eveniment marca Turnul Sfatului și Continental S   ibiu, realizat cu sprijinul Wenglor, Terra Buildin  g și Guhring. Proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Agenda comunității.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus