X
centru perla timis sibiu piata mare(6)

Profesioniști din domeniul producției alimentare vor fi prezenți la Sibiu, la final de mai

Cel de-al IX-lea Congres Central European pentru Alimentație (CEFood) și Simpozionul Asociației Specialiștilor din Morărit și Panificație, cu tema-Rolul proceselor fermentatice în obținerea produselor tradiționale românești, se vor desfășura la Sibiu, în perioada 24-26 mai 2018.

În cadrul tematicii provocărilor globale și locale din domeniul științei și tehnologiei alimentelor,  oamenii de știință, profesioniști, companii, funcționari guvernamentali și asociații profesionale care lucrează în domeniul producției alimentare, al procesării produselor alimentare, al calității și siguranței alimentare, al alimentației, inginerie și design, al tehnologiilor inovatoare din Europa și din întreaga lume sunt invitați să participe la acest eveniment.

În cadrul congresului vor avea loc următoarele sesiuni speciale:

  • SeminarulRolul proceselor fermentative în obținerea produselor tradiționale românești (Asociația Specialiștilor din Morărit și Panificație);
  • Coursuri de specialitate – European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG);
  • Seminarul European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG); www.ehedg.org
  • Seminarul Global Harmonization Initiative (GHI); www.globalharmonization.net
  • Conferința BIOATLAS; http://www.rosita.ro/bioatlas2018/
  • Adunarea generală a Specialiștilor din industria alimentară, din învățământ, cercetare și producție din România; www.asiar.ro
  • Seminarul Black Sea Association of Food science and Technology (B-FoST); www.effost.org/

Congresul va avea loc în data de 24 mai, de la ora 9:30 în Aula Magna a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact