Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

VIDEO: Studenții de la marketing susțin campania de sterilizări Animal Life

VIDEO: Studenții de la marketing susțin campania de sterilizări Animal Life

12 studenți la marketing din Sibiu au decis să contribuie la strângerea de fonduri pentru campania de sterilizări organizată de Animal Life, printr-un video inedit. Tinerii spun că își doresc, prin intermediul filmulețului, să sensibilizeze populația. Câțiva dintre ei vor alerga și la Maratonul Internațional Sibiu.

Văsie Ana Maria, Petrescu Ana-Maria, Rotaru Valentina-Denisa, Blanari Iulian, Trifanov Elena, Mancea Corina-Elena, Combei Betina-Mihaela, Rău Simion-Ioan, Gubca Mihail, Matache Elena-Monica, Dincă Izabela Maria și Gavriloiu Andrei sunt cei 12 studenți de la marketing care au lucrat la un video de un minut și 25 de secunde, în care vorbesc despre importanța sterilizărilor.

video marketing animal life (1)

Filmulețul se numește „Stop Abandonului - Susține campaniile de sterilizări Animal Life”, iar prin intermediul acestuia, tinerii încearcă să sensibilizeze comunitatea cu mesaje puternice și imagini cu animăluțele uitate pe străzile Sibiului. Andrei Gavriloiu spune că realizarea video-ului a fost o experiență pozitivă nu doar pentru asociație, ci și pentru ei.

„În primul rând am zis că vrem să facem o campanie care să aibă impact emoțional și să impresioneze un număr cât mai mare de oameni. Am încercat să promovăm asta prin Facebook, pentru că acolo găsim o audiență cât mai mare. În al doilea rând, am ales să facem acest lucru pentru experiență, să încercăm să ajutăm Animal Life și facem un lucru care să contribuie și la experiența noastră personală, până la urmă”, spune tânărul.
Reprezentanții Asociației Animal Life Sibiu spun că sunt încântați de inițiativa tinerilor și că speră să îi aibă alături și ca voluntari, în viitor.
„Proiectul inițiat de Keep Calling și colaborarea cu studenții a fost una dintre cele mai plăcute experiențe ale acestui an. Sunt convinsă că despre mulți dintre ei vom mai auzi în viitor și sper că experiența din Animal Life le-a deschis pofta de voluntariat. Le mulțumesc tuturor celor implicați în numele organizației noastre și le doresc numai bine”, spune Andreea Roseti, președintele Animal Life Sibiu.
Mai multe detalii despre proiectul de sterilizări al Animal Life Sibiu, sunt disponibile pe pagina Maratonului Internațional Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Bravo

Acum 5 ani

Bravo!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus