X
dumbravii 2

Pe Calea Dumbrăvii se vor efectua reparații punctuale (CP)

De marți, 29 mai vor începe reparații punctuale ale defectelor din carosabilul și trotuarele străzii Calea Dumbrăvii. Primăria Sibiu a dispus constructorului să înlocuiască stratul de uzură acolo unde este necesar și să repare bordurile care prezintă defecte. Lucrările vor asigura condiții mai bune de circulație pentru pietoni și autovehicule până la demararea proiectului de modernizare a acestei străzi.

În vederea reabilitării complete a străzii Calea Dumbrăvii, pe tronsonul dintre bulevardul Mihai Viteazu și intersecția cu strada Ludoș, Primăria Sibiu a inițiat în această săptămână o procedură de achiziție pentru elaborarea documentației necesare lucrărilor de investiții. Proiectantul care va câștiga acest contract va oferi soluții tehnice pentru realizarea următoarelor obiective stabilite de Primăria Sibiu în urma analizării studiului de trafic elaborat:

• Reconfigurarea circulației și crearea unei benzi destinate mijloacelor de transport public
• Reamenajarea trotuarelor
• Realizarea pistelor pentru biciclete
• Modernizarea iluminatului public
• Resistematizarea zonelor de parcări
• Reabilitarea spațiului verde dintre trotuar și carosabil.
• Înnoirea mobilierului urban pe această stradă

După realizarea acestei documentații, Primăria Sibiu va depune proiectul în vederea obținerii finanțării din fonduri europene.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Faceti pistele de bicicleta pe trotuare asa cum e si in vest si cum e si normal sa fie. Macar acolo unde aveti destul spatiu. Sper ca nu va trece prin cap sa taiati trotuarele ca sa “largiti” carosabilul cu niste parcari pe care cei care isi fac acum blocuri acolo nu le-au facut in subteran si langa constructii.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  NNN

  O banda pentru autobuze ? Pentru ce … sa parcurga portiunea respectiva in 5 minute … apoi ce o sa faca … se blocheaza in grozavia de sens giratoriu la M Viteazu … cu semafor la 15 m de giratoriu … cu treceri de pietoni in giratoriu … de semafoare sincronizate ati auzit acolo la primarie ? Dar de semafoare pentru pietoni ? … ce sa spun, orasul lucrului bine facut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact