Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

PSD Sibiu se scutură de trădători. ”Românii au votat PSD, nu pe trădătorii de Dobre și Podașcă”

PSD Sibiu se scutură de trădători. ”Românii au votat PSD, nu pe trădătorii de Dobre și Podașcă”

Președintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif, solicită fostului ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, și deputatei Gabriela Podașcă demisia din Camera Deputaților, în urma anunțului lor de azi de plecare din partid. ”Mi-a plăcut întotdeauna să demonstrez că sunt un om capabil, un profesionist și un om politic care s-a clădit pe propriile puteri, dar care a crezut și crede în forța unei echipe, iar din acest motiv m-am ţinut departe de cei care au avansat în carieră după ce au împroșcat cu noroi în oamenii din jur.  Contest atitudinea unor personaje care se luptă cu cei care le-au întins o mână atunci când au avut nevoie. Domnului Dobre și doamnei Podașcă nu-mi rămâne decât să le transmit că partidul din care au făcut parte rămane la fel de unit ca și până acum, dar țin să le atrag atenția că atașată la demisia din PSD trebuie să fie și demisia din Parlament, căci fotoliile de deputați ocupate de acești doi foști politicieni au fost obținute de echipa PSD și nu pe “persoană fizică”.  Se spune că atunci când te superi, îți iei jucăriile și pleci. În cazul celor doi însă, se pare că, atunci când nu ești capabil să-ţi faci treaba, iei și jucăriile celorlalți și pleci. Ei bine, nu e așa. Regulile acestea se aplică, poate, în noul partid, apărut peste noapte ca o ciupercă. La PSD angajamentele se respectă!”, a anunțat Trif.

Mircea Titus Dobre: ”Partidul a fost confiscat”

Deputații Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă au plecat din PSD pentru a trece la partidul condus de Victor Ponta, Partidul Pro România. "Am chemat (în Pro România - n.r.) oamenii care sunt sătui de promisiunile nerespectate de PSD. Motiv pentru care Mircea Dobre, vechiul meu bun prieten, ni s-a alăturat proiectului", a declarat Victor Ponta, într-o conferință de presă susținută la Constanța alături de cei doi foști deputați PSD, potrivit cotidianului local replicaonline.ro. "Poate că o să spună colegii că sunt traseist politic, dar nu este aşa. Plec după 19 ani din partid. Un singur om a confiscat parlamentul şi guvernul. Nu o să vorbesc niciodată urât de PSD-iştii adevăraţi. La ora actuală nu mai vorbim de PSD, partidul a fost confiscat. Victor îmi permite să vorbesc, până acum nu mi se permitea", a declarat și Mircea Dobre în conferinţa de presă, citat de cugetliber.ro.

Deputata Gabriela Podașcă și-a prezentat la rândul său, într-o postare pe Facebook, motivele pentru care a decis să plece din PSD: "Pentru că în PSD s-a instalat tăcerea de foarte mult timp, nimeni nu mai vorbește de frică, nimeni nu se mai consultă cu nimeni. Și foarte sincer, și dacă ar vorbi, tot nu s-ar schimba nimic pentru că deciziile sunt luate de un singur om. Indiferent că vorbim de sănătate, de educație, de politici sociale, economie etc. (...) Plec pentru că nu mă mai regăsesc în deciziile luate de conducerea PSD și care, din păcate, îndreaptă țara într-o direcție greșită", informează hotnews.ro.

”Suntem un partid caracterizat de unitate, suntem politicieni cu principii și rămânem o forță împotriva Statului Paralel. Vom face ce ne-am propus, chiar dacă unii se mai împiedică pe drum sau cedează pentru că li se șoptesc promisiuni deșarte din partea altor trădători”, Bogdan Trif, președinte interimar al PSD Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Zumz

Acum 5 ani

De data asta cred ca zice Trif. Adevarul este ca nimeni nu se pricepe mai bine decat pesedistii la tradare, de tara, de partid. Gata, luna de miere la Guvern i s-a terminat. E cazul sa revina in Sibiu si sa fie pus la locul sau de activist marunt al unui partid mizerabil. Sa te inhaitezi cu Dragnea doar ca sa ajungi la putere parca e totusi prea mult pentru orice faptura pretins umana.
Raspunde

Claudiu

Acum 5 ani

Frica mare la PSD. Se agita toate organizatiile din tara ptr inca doi care au plecat....De ce le este frica nu o sa scape!
Raspunde

ek

Acum 5 ani

Bai frana, las sa te laude altii si sa spuna ca esti capabil, pana acum n.a auzit nimeni de tine!
Raspunde

un sas

Acum 5 ani

Pacat ca d-ul TRIF a trait prea putin in regimul CEAUSESCU ar fi stiut ca PSD-distii ...fostii PCR-isti asa actioneaza...cand seful e tare cu el ...cand incepe sa se clatine ...valea la altul...fara jena sau remuscari...
Raspunde

vlad

Acum 5 ani

totusi nu pricep, daca nu sunt pe persoana fizica si, deci, sunt pe persoana juridica oare de ce nu se schimba legea electorala si in locul a 3-400 de deputati si senatori nu am avea decat 4-5 care ar avea drept de vot procente rezultate in urma alegerilor exact ca in firmele cu pesonalitate juridica unde se voteaza in functie de partile sociale sau cota de actiuni detinute?
Raspunde

@ts

Acum 5 ani

T.S. publica numai mes pdl /pnl. Rusine ! Unde va este etica profesionala ? Sau cand e vorba de bani, profesionalismul nu mai conteaza.
Raspunde

Just me

Acum 5 ani

Cu Dragnea cum facem? Înainte de PSD a fost 6 ani in pd?????? Atenție cum folosești cuvintele că îți taie craca singur! Cum mama dracului a trecut de la doctrina de dreptate brusc la stânga?? Pe unu că asta să-l tot urmezi! Jos pălăria asta da coloana vertebrala! Să nu uiți că funcțiile astea sunt trecătoare și mâine vei fi intre muritorii de rând, care au ales să fie așa, simpli, nu compromiși! Nu uita sa o saluți pe Vasilica, anagramata, urmașa demnă de tov. academician Elena Ceaușescu! Doamne fereste-i pe români de așa nulitate!
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Gurile rele spun ca drak.nea a fost trimis sa se infiltreze in pesede, oare cu ce scop?
Raspunde

L

Acum 5 ani

Prostii cu prostii, hotii cu hotii. Toti sunteti o apa si un pamant, lingaule.
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

romanii au votat o sleata de maimute agramate, tu printre ele
Raspunde

Mhircia

Acum 5 ani

Un gunoi ordinar. De ce nu susține asta în fața sediului?
Raspunde

Ricardo Ceptura

Acum 5 ani

Nu vreau să mă implic politic, dar de ce nu se trece la votarea canditaților uninominal, în loc de pe listele de partid (la grămadă). Așa nu ar mai exista discuții legate de cine a votat partidul și cine candidatul partidului, am știi că unii au votat un ins, alții au votat alt ins și tot așa. Ah, dar dacă ar face asta, nu ar mai exista parlamentari de Buzău, care nu au locuit niciodată în județ, iar la Sibiu nu ar mai candida oameni de prin Botoșani și Olt, aduși pe liste ca să intre la sigur în Parlament. Mă scuzați, am uitat că mecanismul tot politicienii noștri l-au realizat în interes propriu.
Raspunde

Bizonul

Acum 5 ani

Domnu' tanar, barbos, incruntat si anticomunist are dreptate! Chiar daca toti ne dorim sa alegem oamenii, dupa performanta, personalitate, profesionalism pana acum am avut foarte rar ocazia sa o facem. In schimb votam Partidul, pentru ca Partidul ca o entitate cuprinzatoare, care stie tot, are grija de tot! Partidul nu este construit pe valori morale si etice, El nu este sustinut de valori umane ci El stabileste reperele moralesi etice, confera valoare oamenilor, functii, posibilitati! Partidul este alfa si omega, El este mijlocul de devenire! Si numai prin credinta si obedienta fata de El se poate izbandi! Partidul este Adevarul! Partidul este Romania!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus