X
politist politie (5)

Razie a polițiștilor la Sibiu. Peste 200 de amenzi, cele mai multe pentru traversare neregulamentară

100 de polițiști sibieni au desfășurat au ieșit pe străzi ieri, între orele 12 – 15, în cadrul unei ample acțiuni de prevenire și combatere a faptelor cu caracter antisocial.
Cu această ocazie, polițiștii au legitimat 234 de persoane, au verificat 322 de autovehicule și au depistat 2 persoane urmărite național, minore plecate voluntar din centre de plasament, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.
În urma controalelor efectuate, au fost constatate două infracțiuni, au fost aplicate 241 de sancțiuni contravenționale în valoare de 47.000 de lei, au fost reținute șase permise de conducere și au fost retrase patru certificate dae înmatriculare.
Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost aplicate celor care fie au traversat neregulamentar, 47, fie nu au purtat centura de siguranță, 45, sau au oprit / staționat în locuri interzise, 23.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  I.S.

  200 de amenzi. Asta inseamna ca au stat doar in zona Piata Unirii ? pentru ca daca stateau in mai multe zone si isi faceau treaba mai trebuia un 0 la cifra aia.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gheo

  Alo !!! Asta e fisa postului politistului !!! Sa inteleg ca muncesc doar cateva zile pe an ??? Se mai si lauda cu asta ?! Chiar ne cred fraieri ?! Zilnic ar trebui sa vedem amenzile acestea ! In plus trebuiesc amendati si cei care folosesc telefonul mobil , la volan . Se pare ca indulgenta politistilor in aceasta privinta continua , in ciuda teribilului accident petrecut in Ungaria !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact