X
csu oradea (3)

Oradea conduce pe CSU Sibiu cu 2-1 în semifinale. Meciul patru se joacă mâine

Sportivii lui Dan Fleșeriu au nevoie de o victorie mâine seară dacă vor să aducă semifinala din nou la Sibiu, după ce adversarii de la CSM CSU Oradea au reușit să încline balanța la 2-1 în ultimul meci. În cazul în care vor câștiga, Vulturii vor fi la egalitate cu orădenii și vor mai disputa un ultim meci cu aceștia din urmă. 

Al patrulea meci al seriei dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea se va disputa mâine seară, de la ora 20:00 și va fi transmis pe Digisport. După înfrângerea de ieri, Dan Fleșeriu, antrenorul principal al galben-albaștrilor a spus că este totuși mândru de jucătorii săi și de faptul că au luptat până la final.

„Un meci extrem de fizic, de angajament mare pentru ambele echipe, pe care noi l-am început foarte slab. A trebuit să ne ajutăm jucătorii care ne depășeau primul om sau făcea angajările sub coș, iar ei valorificau de fiecare dată cu shoot de la distanță sau semidistanță. De aceea băieții au încercat să echilibreze jocul cu o agresivitate  și mai mare și așa au avut două sau trei momente în care au revenit. Din păcate, mereu, pe revenire, am ratat recuperările defensive, în urma unor apărări bune, iar asta ne-a costat, în final, jocul. Sunt mândru de jucătorii noștri pentru că nu au renunțat, indiferent cât arăta tabela, indiferent ce au fluierat arbitrii, sau mai bine zis, ce nu au fluierat, și au reușit să stea în meci până la final. Așa trebuie să fim și duminică, să nu cedăm nici un moment, să ne jucăm șansa de a duce seria înapoi în decisiv la Sibiu, așa cum ne-am și propus înainte de a veni la Oradea”

Partida de ieri s-a încheiat  în favoarea gazdelor, scor 76-64 (25-16, 14-14, 14-17, 23-17).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact