Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Autocarul Junilor Sibiului implicat într-un accident cu trei răniți

Autocarul Junilor Sibiului implicat într-un accident cu trei răniți

Autocarul în care se aflau 25 dintre membrii Veteranilor Junilor Sibiului a fost implicat luni după-masa într-un accident în județul Brașov.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN1 Făgăraş - Codlea, la kilometrul 210+350 de metri, în zona localităţii Vlădeni.

Polițiștii din cadrul IPJ Brașov au transmis că un bărbat de 54 de ani, din judeţul Sibiu, care a condus un autocar cu 25 de pasageri pe DN 1, dinspre Braşov spre Sibiu, a acroşat un vehicul înmatriculat în Polonia, condus de un bărbat de 42 de ani, din judeţ, care s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga fără să se asigure corespunzător.

Autoritățile spun că în urma impactului, au fost rănite trei persoane care se aflau în autoturism. Este vorba despre un bebeluş de trei luni şi doi adulţi - un bărbat şi o femeie.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au precizat că la faţa locului au fost trimise un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi alte două maşini de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Braşov. Bărbatul a suferit un traumatism toracic, femeia are un traumatism cranio-cerebral, iar copilul nu are traumatisme vizibile, dar, dată fiind vârsta, a fost evaluat de echipajul SMURD.

ACCIDENT VETERANII

Contactată de reporterul Turnul Sfatului, Silvia Macrea, managerul ”Junilor Sibiului” a declarat că membrii ansamblului se întorceau la Sibiu de la un spectacol și că mulțumește lui Dumnezeu pentru că nimeni nu a fost rănit grav.

"Veteranii sa întorceau de la Breaza și, din ce am înțeles, pe drumul înspre Sibiu o mașină le-a tăiat calea, totul încheindu-se cu un accident minor. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a pățit nimeni nimic grav, nici din autocarul nostru și nici din mașina mică. Toată lumea e bine acum și mâine ne continuăm programul artistic", a declarat Silvia Macrea.

accid

Foto: Info Trafic jud. Brașov

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus