Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Arcaș îi răspunde lui Șovăială: Zece ani aţi tăcut, iar azi faceţi pe lupul moralist

Arcaș îi răspunde lui Șovăială: Zece ani aţi tăcut, iar azi faceţi pe lupul moralist

Senatorul PSD, Viorel Arcaș, îl critică pe deputatul liberal Constantin Șovăială, despre care spune că este ”lup moralist” după ce i-a reproșat senatorului lipsa unei centuri ocolitoare a municipiului Mediaș. ”Domnule deputat, eraţi mult mai convingător în acest demers de defăimare dacă ne relataţi ce paşi şi cu ce rezultate aţi întreprins dumneavoastră, în calitate de consilier judeţean, în perioada în care aţi fost la putere alături de susţinătorii portocalii ai domniei voastre. Zece ani aţi tăcut, iar azi faceţi pe lupul moralist. Haideţi să vă spun eu ce s-a făcut! PSD a aprobat în 2004 un studiu de fezabilitate pentru executarea Centurii Mediaş cu bani nerambursabili de la Banca Mondială. Din nefericire, a venit la putere protectorul dumneavoastră, Traian Băsescu, fost ministru al transporturilor care a aruncat la gunoi această oportunitate. În calitate de senator am făcut nenumărate interpelări (ultima chiar ieri) în care aduc argumente, solicit, cer, pledez pentru construirea acestei centuri. Mai mult, anul acesta am alocat, printr-un amendament iniţiat de mine la Legea Bugetului, o sumă importantă de bani pentru construirea Centurii Mediaş. 50 de milioane de lei. Bani direcţionaţi special pentru construirea acestui obiectiv, care, da!, este foarte important pentru mine. Să nu vă amăgiţi că Mediaş înseamnă ceva pentru dumneavoastră, să nu îi înşelaţi pe oameni că vă pasă de drumurile lor, de viaţa lor. Mediaşul este casa mea, viaţa mea şi chiar dacă vă vine greu să credeţi, de pe scaunul confortabil de culoare galben-albastră pe care îl ocupaţi astăzi, centura Mediaş este o prioritate pentru mine. Aş fi apreciat infinit mai mult gestul dumneavoastră dacă v-aţi fi alăturat demersului meu de a construi Centura Mediaş. De dragul alegătorilor cărora vă adresaţi. Aţi fi fost mai credibil faţă de oamenii care ne-au trimis în Parlament să luptăm împreună pentru interesele lor, nu să ne jignim şi să aruncăm cu pietre”, a reacționat Arcaș într-un comunicat de presă.

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Șovăială, a criticat într-o postare pe pagina sa de Facebook lipsa de implicare a PSD-ALDE în rezolvarea problemei centurii ocolitoare a Mediașului. În textul său, parlamentarul liberal face referire și la senatorul PSD, Viorel Arcaș: “Traficul rutier  din Mediaș îmi confirmă încă o dată că, așa cum spunea Mark Twain, pare mult mai ușor să înșeli oamenii, decât să-i convingi că au fost înșelați!  Realitatea, însă, trebuie să facă asta! Realitatea din trafic, poluarea, zgomotul, nervii, trebuie să-i pună pe gânduri pe acei medieșeni care votează de vreo 15 ani același om în Senatul României, un om care acum câteva luni spunea că centura ocolitoare este proiectul lui de suflet! Câtă impertinență să faci declarația asta după ce ai tocit fotoliile Parlamentului țării trei mandate cu zero rezultate pentru <proiectul de suflet>”, a scris Șovăială pe contul de socializare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

un sas

Acum 5 ani

Asa..asa sfartecati-va intre VOI si in fond nu faceti nimic pentru Medieseni ...Aveti nevoie numai de voturile lor sa va lafaiti pe bani multi in fotolii mari ...RUSINE sa va fie...
Raspunde

M

Acum 5 ani

Cearta ieftina de doi bani.....numa buna de talk-showuri de pe Latrina 3 sau Ro-nebunia TV.......amandoi a-ti facut exact zero...si arcas si sovaiala ( cu litere mici....f.mici).......aceasta realitate jalnica o vedem in fiecare zii,cand datorita lipsei totale de actiune ne obligati zilnic sa ne riscam zilnic viata,pe drumuri cu acelasi amplasament ca acum 2000 de ani
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus