X
33902197_2018045671794974_1236743486514921472_n

Crima din Vasile Aaron: cei trei suspecți au ajuns în fața judecătorului pentru prima dată

Judecătorul de drepturi și libertăți al Tribunalului Sibiu a admis cererea formulată de procurorii sibieni în ceea ce îi privește pe cei trei tineri care sunt suspectați că l-au omorât în bătaie pe un alt tânăr în vârstă de 26 de ani.

C. N. S. (28 de ani). C. S. C. (26 de ani) și D. I. C. (24 de ani) sunt cei trei sibieni care, în seara zilei de luni, 28 mai, l-au omorât în bătaie pe Mihai Alexandru (foto – 26 de ani), în fața unui bar din cartierul Vasile Aaron, în varianta stabilită de procurori în urma primelor cercetări.

Cei trei au fost reținuți de procurorii sibieni pentru 24 de ore, iar marți seara au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți al Tribunalului Sibiu cu propunerea de arestare pe o perioadă de 30 de zile. În fața judecătorului, cei trei tineri au cerut fie arestul la domiciliu, fie controlul judiciar. “Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă: În baza art.226 al 1 şi 2 C.p.p. cu referire la art.223 alin.2 C.pr.pen raportat la art.202 alin.1, 3 şi 4 lit. e C.pr.pen. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor :C. N. S., C. S. C. și D. I. C. faţă de care s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de omor prevăzută de art. 188 alin 1 Cp, cu aplicarea art. 77 lit. a Cp.., pe o durată de 30 zile, pentru fiecare inculpat, începând cu data de 29 mai 2018 şi până la data de 27 iunie 2018, inclusiv. În baza art. 230 C. proc. pen. dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor S C-N, C C-S şi C D-I“, se arată în minuta publicată de Tribunalul Sibiu, ca urmare a încheierii pronunțată marți seara, la ora 21:30.

Decizia nu este definitiv și poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Ruptură masivă de ficat

Crima din cartierul Vasile Aaron s-a produs luni seara, în jurul orei 18:00, și a pornit de la o altercație în urma căreia C. N. S. a fost lovit în zona ochiului, și-a chemat doi prieteni, împreună cu care l-au găsit pe Mihai Alexandru în fața barului “Șureanu“. “Suspectul C. S. C. a oprit autoturismul în imediata apropiere a victimei şi cu toţii au coborât din maşină. Suspectul C. N. S. s-a îndreptat către victima R.M.A. în vârstă de 26 de ani, pe care a doborât-o la pământ şi ulterior a lovit-o cu picioarele de mai multe ori în zona abdominală. Suspectul D. I. C.. a lovit victima cu piciorul în zona coapselor şi a prins victima de picioare în timp ce aceasta se afla la pământ. Suspectul C. S. C. l-a lovit cu pumnul în faţă pe martorul B.P. iar după ce acesta s-a refugiat în bar, şi-a îndreptat atenţia către victima care se afla deja culcată la pământ pe spate pe care a lovit-o cu picioarele în zona abdominală”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă tribunalul Sibiu.

Victima a fost dusă la spital, înainte de a intra în operație a făcut stop cardio-respirator și a fost resuscitat, însă în timpul operației a făcut un nou stop cardio-respirator și a decedat. Doctorii susțin că avea ruptură masivă de ficat și hemoragie internă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  lacrimi si durere

  Nu știu ce sa zic despre Canciu, dar tot pe site-ul Tribunalului , in 2016 apare acelasi nume complet, adica cu o alta condamnare Nume Calitate parte
  CANCIU CONSTANTIN SORIN Inculpat
  S.C. TRANSILVANIA COM S.A. Parte civilă
  ALDEA IOANA Parte vătămată

  Şedinţe
  25.03.2016
  Ora estimata: 09:00
  Complet: Camera Preliminara si Fond 3
  Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere
  Solutia pe scurt: În baza art.485 alin.1 lit. a C.pr.pen. Admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu şi inculpatul C C S În baza art.367 alin.1,6 C.pen. Condamnă pe inculpatul C C S, la 1 an şi 4 luni închisoare şi 1 an pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a şi b C.pen. pentru infracţiunea de constituire a unui grup infracţional organizat. În baza art.65 alin.1 C.pen. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a şi b C.pen. În baza art.48 alin.1 C.pen. raportat la art.228 alin.1, art.229 alin.1 lit.d C.pen. cu aplicarea art.77 lit. a C.pen. Condamnă pe inculpat la 1 an închisoare pentru complicitate la furt calificat. În baza art.39 alin.1 lit. b C.pen. şi art.45 alin.1 C.pen. Contopeşte pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare şi 1 an interzicerea drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a şi b C.pen. cu pedeapsa de 1 an închisoare şi dispune să execute pedeapsa rezultantă de 1 an şi 8 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a şi b C. pen. pe durată de 1 an. În baza art.65 alin.1 C.pen. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a şi b C.pen. În baza art.91 alin.1 C.pen. Dispune suspendarea executării pedepsei de 1 an şi 8 luni închisoare sub supraveghere pe un termen de 3 ani

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Achim Alina

  Avand in vedere Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date aplicabil incepand cu data de 25.05.2018, va solicit sa procedati la anonimizarea datelor cu caracter persoanal ale persoanelor implicate in acest dosar penal.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   A

   LOL. Habarnisto, legea se refera la datele cu caracter personal ingaduite de catre o persoana catre o firma care le prelucreaza. Nu la institutii publice care elibereaza aceste informatii (mai ales tribunalelor care elibereaza aceste detalii din dosarele pe care le-au avut pe rol).

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gigea

  NESIGURANTA SI NEINCREDERE! DAR bani de salarii si pensii speciale, cat cuprinde; varsta de pensionare record de mica la nivel mondial ! Se poate! mergem inainte ! fraierii sa munceasca in continuare si sa-si tina gura!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Theo

  … brute agitate de jocuri video si filme ieftine … dar si politia a devenit invizibila … Nu isi fac simtita prezenta nici macar in jurul scolilor cand merg copii la scoala !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact