Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Intrare gratuită la teatru, bazin și Zoo, de Ziua Copilului

Intrare gratuită la teatru, bazin și Zoo, de Ziua Copilului

Pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, Primăria Sibiu a pregătit copiilor câteva cadouri de care se pot bucura alături de cei dragi: în 1 iunie vor intra gratuit în Grădina Zoologică și la bazinul Băii Populare Sibiu. De asemenea, Teatrul pentru copii și tineret Gong va prezenta vineri, 1 iunie, de la ora 18, spectacolul “Puiul de lebădă”, o adaptare după “Rățușca cea urâtă” a lui Hans Christian Andersen.

Intrarea la teatru va fi liberă atât pentru cei mici, cât și pentru adulții care îi însoțesc, în limita locurilor disponibile, în ordinea sosirii. Rezervarea se poate face pe [email protected] sau la sediul Teatrului.

foto-Puiul de Lebada- Catalina Draghici (8)

În plus față de aceste acțiuni organizate de municipalitate, în ziua de 1 iunie și în weekendul care urmează vor avea loc și alte evenimente la care se poate participa împreună cu toată familia. Acestea sunt organizate de operatori privați și beneficiază de cofinanțare din partea Primăriei Sibiu, prin intermediul Agendei Culturale:

  • Street Food Festival – în Piața Mare, 31 mai -3 iunie (organizator: Asociația Focus Sibiu)
  • Smart Park - în parcul Sub Arini, în zona Stadionului Municipal, 2-3 iunie (organizator: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu)
  • Lumea lui Prichindel – în Piața Mică, în 2 iunie (organizator: Asociația Cleopatra Models Management)
  • Festivalul Handmade Creative Buzz – în Piața Mică, 1-3 iunie (organizator: Asociația Discover Romania)
  • Cupa speranțelor – Turneu Internațional de Judo – la Sala Transilvania, 2-3 iunie (organizator: Clubul Sportiv Temerarul)
Pano1mică

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus