Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cod galben în Sibiu: Furtuni, fulgere, ploi torențiale

Cod galben în Sibiu: Furtuni, fulgere, ploi torențiale

Începând cu ora 14:00 și până în 3 iunie, ora 23:00, Sibiul se află sub incidența unei avertizări meteo de tip cod galben.

Meteorologii spun că în intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în zonele de munte, precum și în Crișana, Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei.

”Vor fi averse care vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15...20 l/mp și punctiform 40...50 l/mp. Astfel de fenomene vor fi și în restul teritoriului, însă pe arii mai restrânse”, au transmis specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus