X
supermarket

Un nou lanț de supermarketuri pregătește intrarea pe piața din Sibiu

Surse din piață au confirmat pentru Ziarul Financiar că rețeaua de magazine Mega Image va deschide primul magazin la Sibiu în a doua jumătate a anului.

Reţeaua Mega Image lucrează la planurile de intrare pe piaţa din Sibiu, intenţie vehiculată încă din 2017. Dar dincolo de Sibiu, cunoscuta reţea care a cucerit piaţa de consum din Bucureşti în anii de criză, vrea să intre pe piaţa din Iaşi.

Conform unor surse din piaţa de retail, reţeaua discută pentru câteva locaţii, atât pentru formatul de supermarket, dar şi magazinele de proximitate Shop&Go. În trecut reprezentanții companiei au purtat negocieri pentru deschiderea unei unități în Piața Habermann, proaspăt inaugurată.

Trendurile sunt în schimbare, atât la nivel global cât şi în România, vedem că oamenii caută mai multă valoare în ceea ce cumpără, caută lux accesibil şi sunt mai interesaţi de etichete şi de conţinutul produselor, de transparenţa etichetelor, a explicat Vassilis Stavrou, CEO Mega Image, în cadrul conferinţei ZF Retail 2018.

„Este evident că trăim într-o lume care se schimbă. Vedem mega-trenduri, atât la nivel de macrotrenduri, schimbări în comportamentul consumatorilor cât şi la nivel de retail. În primul rând, la nivel macro vedem schimbări în economie. Vedem schimbări demografice, vedem schimbări tehnologice”.

„Magazinul viitorului va fi construit în jurul a câteva dimensiuni, printre care, experienţa de shopping a clientului, nevoia acestuia de socializare, pentru că un client nu vrea doar să îşi facă cumpărăturile, vrea şi o componentă de socializare. Nu în ultimul rând, digitalizarea şi alegerea tehnologiei corecte, precum self-checkout, pentru a o integra în experienţa clienţilor”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   lungul drum al noptii catre creier

   va rog frumos daca se poate adresa magazinului cu carne spalata cu detergent ca vreau sa iau si eu ca sa pot face dupa aia reclamatie ca imi place sa ma judec prin tribunale, multumesc

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  povesti nemuritoare … toti astia de la Mega, Selgros, Lidl etc. sunt AMATORI…in orice magazin din Sibiu mergi este supraglomerat…si ei discuta daca sa deschida sau nu…si negociaza locatii…PENIBIL!!! Selgros are teren langa Dedeman…oare ce mai asteapta…in locatia aia investitia se amortizeaza in max. 12 luni…povesti scrise la TS-ului probabil din lipase de subiecte…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Laura Capitanescu

  Ma mir ca vin astia in Sibiu, stiam ca merg doar in orasele mari, dezvoltate, cu mall, Aquapark si cinema multiplex, nu si pe sate. Dar o fi ceva Mega Image discount pentru sibieni.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact