X
carabulea

Decizie definitivă: Carabulea – liberat condiționat de la Aiud

Omul de afaceri sibian, Ilie Carabulea, a fost pus în libertate de către magistrații Tribunalului Alba, la aproape un an de la încarcerarea sa în urma unei a doua condamnări penale pentru fapte de corupție.

Tribunalul Alba a respins, ca nefondată, contestația formulată de procurorii DNA de la Alba Iulia împotriva hotărârii Judecătoriei Aiud, din 20 aprilie 2018. Prin acea hotărâre, Judecătoria a admis propunerea Comisiei penitenciarului din Aiud, de liberare condiționată a lui Ilie Carabulea.
“În baza art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b Cpp respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.N.A. – Serviciul Teritorial Alba Iulia împotriva sentinţei penale nr. 468/2018, pronunţate de Judecătoria Aiud în dosar nr. 1059/175/2018. În baza art. 275 alin. 3 Cpp, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă şi executorie“, se arată în dispozitivul hotărârii, publicată luni dimineața de către Tribunalul Alba.

Ilie Carabulea fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, în urma dosarului instrumentat de DNA București cunoscut sub numele de dosarul Carpatica – ASF. Ilie Carabulea a fost încarcerat pe 28 iunie 2017, iar în urma liberării sale condiționate, a executat 11 luni și șapte zile. Alături de această perioadă, în timpul urmăririi penale și a procesului din instanță în același dosar, Carabulea a mai stat în arest preventiv sau în arest la domiciliu alte 18 luni și 15 zile.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Cimpeanu Nicolae

   Fiecare om – si eu, si dumneavoastra, si oricare altul – are propria valoare. Nu stiu daca domnul Ilie Carabulea este cel mai valoros om al Sibiului (cum spuneti dvs.). In mod cert, nu si-a dorit aceast statut. Tot cert este ca domnul ing. Ilie Carabulea a facut din plin dovada calitatilor sale profesionale. De aici poate invidia, perfidia si perseverenta in ura cu care unii au incercat sa doboare omul Ilie Carabulea si implicit realizarile sale deosebite. Am insa convingerea ca in viata economica si sociala a Sibiului (si nu numai) numele, cuvantul si realizarile inginerului Ilie Carabulea vor reprezenta din ce in ce mai mult.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Claudiu

  Si cu ce s-a ales in viata…. daca in anii batranetii, in loc sa se bucure de viata, de nepoti si de munca care a dus-o, infunda puscaria?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alex

  A facut prea putina puscarie pentru toate hotiile lui. Plus ca este o persoana infecta ca si om, no asta nu se pedepseste, dar era cel mai putin indreptatit la clementa.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un biet sibian

  Sa fie intr-un ceas bun, nea Ilie! Dupa aceasta experienta nefericita poate va reconsiderati prioritatile in viata si incercati si sa oferiti vietii ceva, nu doar sa primiti! Sa faceit cat mai multe cu banii, dar nu orice pentru bani! sanatate si bafta!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact