X
dorobantilor

S-a semnat contractul pentru modernizarea străzii Dorobanților (CP)

Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru modernizarea străzii Dorobanților, situată în cartierul Gușterița, în zona Gării. În urma unei proceduri de achiziție, contractul a fost semnat cu asocierea SC Nord Construct SRL & SC Terra Building SRL & SC Aspire Design. Acesta prevedere realizarea proiectului tehnic în termen de 45 de zile de la semnarea contractului. După predarea proiectului și obținerea tuturor avizelor, constructorul are la dispoziție patru luni pentru a realiza lucrările pe strada care măsoară 1,3 km și pe trei alei adiacente acesteia.

Rețelele de apă și canalizare de pe această stradă sunt în prezent în curs de modernizare de către operatorul SC Apă Canal SA.

În contractul încheiat de Primăria Sibiu este prevăzută amenajarea corespunzătoare a carosabilului și a trotuarelor, precum și modernizarea sistemului de iluminat public prin montarea a 49 de stâlpi de iluminat și a unor noi corpuri de iluminat cu LED. Va fi instalată și tubulatura subterană pentru coborârea ulterioară a cablurilor suspendate. De asemenea, canalizarea pluvială va fi eficientizată pentru o mai bună scurgere a apelor de ploaie.

Valoarea contractului de lucrări este de 3,4 milioane de lei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gaius

  Cartierul GUSTERITA incepe deja de-acolo ? Stiam ca Gusterita este dincolo de raul CIBIN…departe de str. Dorobantilor….sa ma insel dupa 28 de ani de cand am plecat ?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  eugen

  Draga Cristina!
  Gusterita (Hammersdorf) este un fost sat sasesc aflat pe dealul din stanga raului Cibin care s-a unit administrativ cu orasul Sibiu dupa al doilea razboi mondial. Strada Dorobantilor se afla in Lazaret imediat dupa liniile ferate, in dreapta podului garii (privind dinspre centru).

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  aaa

  Terra Building a mai lucrat in zona si termenul de executare pt ei 4 luni inseamna:1 luna 2018, 1 luna 2019, 1 luna 2020 si finalizare 2021!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact