Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Sibienii din Broscărie invitați să vadă 3D cele mai interesante job-uri din Sibiu

Sibienii din Broscărie invitați să vadă 3D cele mai interesante job-uri din Sibiu

Campania demarată de Continental și Turnul Sfatului și intitulată ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” ajunge marți în Broscărie.

Susținut de Wenglor, Guhring, Terra Bulding și Shopping City Sibiu, proiectul are ca scop familiarizarea sibienilor cu cele mai noi tehnologii și popularizarea ofertei pieței muncii locale prin videoclipuri 3D și ochelari virtuali de ultimă generație.

Lansarea oficială a avut loc vineri, 1 iunie, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din centrul istoric. Timp de opt ore specialiștii în recrutare și resurse umane au arătat câtorva sute de persoane interesate oferta la zi a pieței muncii din Sibiu și au sprijinit pe oricine dorește să realizeze un CV și să aplice în timp real.

”Joburi Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect marca Turnul Sfatului și își propune creșterea accesului la tehnologie modernă, a gradului de informare a sibienilor și actualizarea ofertei de muncă, după standardele moderne.

WhatsApp Image 2018-06-04 at 11.13.58

Marți, de la ora 09:00, sibienii din cartierul Broscărie pot ”trăi” cu ajutorul tehnologiei 3D cum este să lucrezi la câteva dintre cele mai mari sau mai importante companii din Sibiu. Cortul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” se va afla pe Strada Ștefan cel Mare, în fața Opera Residence.

În perioada următoare, proiectul nostru ajunge în alte două cartiere mărginașe: Valea Aurie și Țiglari.

Marele eveniment din încheiere va avea loc în parcarea Sibiu Shopping City, de unde vom privi orașul dintr-un balon cu aer cald. Urmărește pagina de facebook a Turnul Sfatului pentru câștiga un zbor cu balonul deasupra Sibiu Shopping City.

”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect cofinanțat de consiliul Local Sibiu prin Agenda Comunității.

WhatsApp Image 2018-06-04 at 11.14.50

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Bsi_Hermannstadt

Acum 5 ani

Hmm, ar trebui intrebati cate interviuri accepta prin Skype cu doritorii(din alte localitati) si-atunci ne convingem usor cat de hi-tech sunt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus